Niet alleen een autorijschoolBlauwe auto, lesauto Rijschool Boomsluiter

De rijschool van Boomsluiter is in 1979 gestart als autorijschool in Gouda. Al 35 jaar helpen wij mensen bekwaam te worden en veilig met een auto, motor, bus of vrachtwagen aan het verkeer deel te nemen. Als een van de langst bestaande rijscholen in de regio, hebben wij een vestiging van de rijschool in Gouda. Tegenwoordig biedt Rijschool Boomsluiter niet alleen een opleiding voor het autorijbewijs, maar kun je ook alle andere rijbewijzen zoals het scooterrijbewijs, motorrijbewijs of rijden met een aanhanger (BE), bij ons behalen. Daarnaast bieden wij ook theoriecursussen en beroepsopleidingen voor taxi of vrachtwagen bij rijschool Gouda. Met veel plezier gaan onze rijinstructeurs dagelijks de weg op in de regio Gouda. Onze lessen zijn zowel doordeweeks als in het weekend te volgen, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Onze rijinstructeurs zorgen voor een leuke, professionele en snelle weg naar het behalen van het rijbewijs!

Motorrijbewijs, A

Wanneer je interesse hebt om je motorrijbewijs te halen, ben je bij Rijschool Boomsluiter aan het goede adres. Bij ons kun je alle motorrijbewijzen halen, de A, A1 en A2. Je kunt altijd een proefles bij ons aanvragen.

Tijdens deze proefles verzorgen wij alle benodigdheden zoals een helm, handschoenen, regenbroek, laarzen en een jas. Je kunt dus gelijk een keer komen proefrijden zonder dat je zelf iets hiervoor hoeft aan te schaffen. Wij beschikken over een groot aantal betrouwbare motoren en zeer professionele rijinstructeurs. Wij zouden het leuk vinden je te mogen begroeten tijdens onze motorrijles bij onze rijschool Gouda!

Vraag gelijk jouw proefles aan!

Scooterrijbewijs, AM

Het scooterrijbewijs, ook wel rijbewijs AM, is ook geldig voor brommers en brommobielen. De instructeurs helpen graag om je met goed resultaat het praktijkexamen voor je scooterrijbewijs te laten halen. Tijdens de rijlessen in Gouda en omstreken leren onze instructeurs jou omgaan met jouw voertuig in bepaalde verkeerssituaties. Daarnaast geven wij ook theorielessen op onze vestiging, zodat het theorie-examen met succes tegemoet kan worden gegaan.

Aanhangwagen rijbewijs, BE

Wil je leren rijden met een aanhanger? Bij Rijschool Boomsluiter in Gouda kun je snel (afhankelijk van de examenmomenten bij het CBR) je BE rijbewijs behalen. Het is aan jou of je meerdere uren achter elkaar wilt lessen of verspreid over meerdere rijlessen. Onze ervaren instructeurs leren jou manoeuvreren met de aanhanger. Het is wel even wennen aan het aangepaste rijgedrag van de auto met aanhanger, wij vinden het dan ook belangrijk dat hier onder leiding van een ervaren instructeur goed op wordt geoefend.

Vrachtwagen rijbewijs, BE

Rijschool Boomsluiter biedt al jaren de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen in Gouda. Onder het vrachtwagenrijbewijs valt het C rijbewijs en het CE rijbewijs. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het opleiden van goede vrachtwagenchauffeurs en rijden in moderne vrachtwagens. Onze instructeurs zijn allen zeer gemotiveerde en ervaren instructeurs waardoor wij rijlessen van hoge kwaliteit kunnen bieden.

Taxipas halen

Wanneer je graag op de taxi wilt gaan rijden moet je in het bezit zijn van een taxipas. Er wordt een onderscheid gemaakt in de chauffeurskaart beperkt en de chauffeurskaart volledig. Beide kaarten kunnen tijdens het praktijk- en theorie-examen bij het CBR worden behaald.

Bij de chauffeurskaart beperkt ben je alleen bevoegd om contractueel groepsvervoer te verzorgen, zoals leerlingenvervoer, ouderenvervoer of regiovervoer. Wanneer je de chauffeurskaart volledig hebt, mogen ook de taxiritten met taximeter worden gereden. Beide examens hebben hetzelfde theorie- en praktijkexamen. Het examen voor de chauffeurskaart volledig heeft een kwartier langer mondeling examen en behandelt hierin de stratenkennis, ritprijs en de taximeter.

Onze ervaren instructeurs helpen graag om je taxipas met succes te behalen in Gouda.

Rijlessen in de regio

Naast de hoofdlocatie van Rijschool Boomsluiter in Gouda, zijn onze rijinstructeurs ook regelmatig te vinden als autorijschool in Waddinxveen, Moordrecht of Bergambacht. Onze autorijschool is in de loop der jaren een begrip in de regio geworden. Vanuit vrijwel ieder dorp rondom Gouda kun je je rijlessen volgen op een tijd dat het jou goed uitkomt. Ook in de weekenden en avonduren kun jij bij ons leren rijden onder leiding van een ervaren rijinstructeur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over rijlessen.

Rijlessen in Gouda? Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter biedt kwalitatief goede rijlessen in Gouda aan voor een scherpe prijs. Onze rijinstructeurs zijn stuk voor stuk zeer ervaren en enthousiast om jou verkeersveilig de weg op te laten gaan. Wil je een rijbewijs halen in Gouda? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar onze rijlessen en rijbewijzen in Gouda. Boomsluiter: “Rijschool Gouda helpt jou graag aan een kwalitatief goed rijbewijs!”

Schrijf je nu in!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!