Rijschool Reeuwijk

Woon je in Reeuwijk en wil je je autorijbewijs halen? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder! Dagelijks zijn we in Reeuwijk actief met het geven van autorijlessen. Van het leren inparkeren tot het kennismaken met ander verkeer op de Breevaart. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Rijlessen krijgen van ervaren instructeurs

Rijschool Boomsluiter heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. We zijn begonnen met het geven van rijlessen en vervolgens kwamen daar al snel andere rijlessen bij zoals:

Maar voor jou is misschien alleen het lessen in de auto belangrijk in eerste instantie. Daar zijn we in de laatste dertig jaar alleen maar beter in geworden. Met ervaren instructeurs die regelmatig worden bijgeschoold ben je in goede handen om snel klaargestoomd te worden voor je rij examen. Bovendien houden we er tijdens het lessen natuurlijk rekening mee dat je na het examen zelfstandig de weg op gaat. We proberen je dan ook in iedere denkbare situatie te laten komen zodat je daar al kennis mee kunt maken voordat je je rijbewijs hebt gehaald.

Rijlessen in Reeuwijk

Rijschool Boomsluiter rijdt bijna dagelijks in Reeuwijk om kandidaten te leren rijden. Voor kandidaten uit Reeuwijk is dit ideaal omdat ze dan gemakkelijk aan kunnen sluiten bij de bestaande kandidaten van Boomsluiter. Vanaf Reeuwijk kunnen we gemakkelijk naar de snelweg rijden zodat we eens een les wat meer aandacht kunnen geven aan het invoegen en uitvoegen, of kunnen we juist wat meer tijd nemen om te leren inparkeren en straatje te keren. Onze instructeurs kijken hoe je de handelingen uitvoert, geven je advies over de handelingen, maar je hebt zelf ook inspraak over de handelingen die je graag nog uit wilt voeren voordat je je examen gaat doen.

Ook vanuit andere plaatsen in de buurt van Reeuwijk, bijvoorbeeld Bodegraven en Waddinxveen, halen wij je op voor je rijles of zetten wij je af na je rijles.

Vrijblijvend contact of proefles aanvragen?

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder met het behalen van je rijbewijs in Reeuwijk! Wil jij zo snel mogelijk beginnen met rijlessen in Reeuwijk? Vraag gerust een proefles aan! Met onze jarenlange ervaring als rijschool zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk klaar bent om zelfstandig het verkeer in te gaan.

  • DD slash MM slash JJJJ

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450