Vrachtwagen rijbewijs

Wanneer je wilt deelnemen aan het verkeer met een vrachtwagen dan dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs C. Ben je op zoek naar een ervaren rijschool op het gebied van het vrachtwagen rijbewijs, dan ben je bij Rijschool Boomsluiter in Gouda aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring op het gebied van rijbekwaamheidsbewijzen, verkeersopleidingen en bekwame rijinstructeurs ben jij verzekerd van een uitstekende rijopleiding. Naast de voorbereiding op het praktijk rijexamen, biedt Rijschool Boomsluiter ook mogelijkheden om theorielessen te volgen of om online te oefenen.

Vrachtwagenrijbewijs Gouda

Doeltreffende aanpak

Wanneer je wilt gaan rijden met een vrachtwagen of grote camper dan is een C rijbewijs noodzakelijk. Voor beroepsmatig rijden met een vrachtwagen geldt ook dat er voldaan moet worden aan de basiskwalificatie code 95 vakbekwaamheid. Het behalen van de code 95 eisen is ook mogelijk bij Rijschool Boomsluiter. Zo bieden wij verschillende praktijk- en theorie cursussen aan om deze vakbekwaamheid te behalen of te behouden. We bepalen in overleg wanneer en hoe laat jouw rijles plaatsvindt. Onze flexibele en doeltreffende aanpak zorgen ervoor dat de rijlessen fijn zullen verlopen en er ook in korte tijd veel resultaat geboekt wordt. Je zult uitstekend klaargestoomd worden voor het uiteindelijke rijexamen en alle bijzondere handelingen zullen uitvoerig geoefend worden. Zo weet je zeker dat je alle aspecten van het rijbewijs halen onder de knie hebt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om lessen te volgen om dit rijbewijs C uit te breiden met een rijbewijs E.

Rijschool Boomsluiter

Voor het behalen van het rijbewijs C dien je het theorie examen en het praktijkexamen positief af te sluiten. Rijschool Boomsluiter biedt lessen en lespakketten aan voor het praktijkexamen en biedt ondersteuning voor het theorie examen door lessen op de locatie in Gouda aan te bieden. Zo maken we het voor iedereen toegankelijk om zijn of haar vrachtwagenrijbewijs te halen in Gouda en omgeving.

Naast het behalen van het vrachtwagen rijbewijs, biedt Rijschool Boomsluiter ook vele andere rijbewijzen aan voor het hele gezin, zoals bijvoorbeeld:

Kijk voor al onze opleidingen op de pagina rijopleidingen.

Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen of langs komen voor een kop koffie om kennis te maken.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!