Rijlessen in Nieuwerkerk aan den IJssel en regio

Ben je op zoek naar een gerenommeerde rijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel om je rijbewijs te behalen? Maak gebruik van de diensten van een doorgewinterde rijschool met meer dan 35 jaar ervaring, die vertrouwen en veiligheid biedt aan leerlingen in Nieuwerkerk aan den IJssel en omliggende gebieden. Dagelijks worden er rijlessen gegeven vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, zodat je snel en doeltreffend je rijbewijs kunt behalen! Via onze autorijschool kun je diverse rijbewijzen behalen, waaronder die voor de auto, scooter, motor, vrachtwagen, en het aanhangerrijbewijs. Ook bieden wij theoriecursussen aan en kun je bij ons in Nieuwerkerk aan den IJssel diverse beroepsopleidingen volgen.

Waarom kiezen voor Rijschool Boomsluiter in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Er zijn diverse overwegingen die kunnen leiden tot de keuze voor rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel:

  • Deskundige en ervaren instructeurs
  • Kwalitatief hoogstaande rijopleiding
  • Individuele aandacht staat centraal
  • Opvallend hoog slagingspercentage
  • Nette ophaal- en thuisbrengservice
  • Lessen vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Vele tevreden voorgangers gingen je voor
  • Ruim 35 jaar ervaring in het verzorgen van rijlessen

 

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).

 

Gedreven rijinstructeurs van Boomsluiter

Al sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter actief in het vakkundig opleiden van individuen tot bekwame verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool in Gouda, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een uitgebreide rijschool waarbij er voor vrijwel elk vervoermiddel een passende rijopleiding is, bijvoorbeeld motorrijles in Nieuwerkerk aan den IJssel of autorijles in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wanneer je ervoor kiest om rijlessen in Nieuwerkerk aan den IJssel bij ons te volgen, krijg je les van een instructeur met een schat aan ervaring. Je rijdt in een moderne lesauto en wordt elke les keurig opgehaald en weer thuisgebracht in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze autorijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt flexibele mogelijkheden voor autorijlessen. In samenspraak met je instructeur bepaal je wanneer je het liefst lessen volgt: ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in het weekend? Bij onze autorijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel is alles mogelijk. In samenwerking met je instructeur zul je de volgende vaardigheden in grote lijnen ontwikkelen: voertuigbeheersing, inschatten van verkeerssituaties en andere weggebruikers, en het uitvoeren van speciale manoeuvres zoals fileparkeren.

Beste rijinstructeur bij autorijschool Nieuwerkerk aan den IJssel

Onze instructeur Martin Boomsluiter is bekroond met de titel ‘Beste Rijinstructeur van het Jaar 2016/2017’. Natuurlijk zijn we hier ontzettend trots op!

Wil jij ook je rijbewijs behalen onder leiding van een ervaren instructeur met een hoog slagingspercentage? Rijschool Boomsluiter is altijd een verstandige keuze. Bij ons kies je voor een autorijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel waar je rijlessen krijgt van een bedreven rijinstructeur. Hij deelt graag zijn kennis om jou snel en veilig je rijbewijs te laten behalen. 

Veilig de weg op in Nieuwerkerk aan den IJssel met je rijbewijs

Om optimaal voorbereid te zijn op het praktijkexamen, kun je bij onze rijschool zelf de voorbereiding op je examen kiezen die het beste bij jou past. Je hebt de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek intensieve rijlessen te volgen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Of je kunt ervoor kiezen om wekelijks één of meerdere rijlessen in te plannen. Bovendien bieden wij rijlessen aan van maandag tot en met zaterdag, inclusief avonduren.

Naast het praktijkexamen is het succesvol afleggen van het theorie-examen vanzelfsprekend ook belangrijk. Bij Rijschool Boomsluiter kun je theorielessen volgen in ons trainingscentrum in Gouda. Naast theorielessen wordt er ook specifiek geoefend voor het theorie-examen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij volledig beheerst de weg op gaat na het behalen van je rijbewijs. Wij bieden jou dan ook rijlessen van hoogwaardige kwaliteit!

De rijopleidingen bij autorijschool Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel kun je diverse rijopleidingen volgen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het autorijbewijs, maar ook voor het scooterrijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel of het motorrijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel. Als je interesse hebt in het aanhangerrijbewijs, is dat ook mogelijk bij onze rijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel. Alle rijopleidingen die Rijschool Boomsluiter aanbiedt, zijn beschikbaar vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Rijlessen elders in de regio?

Rijschool Boomsluiter beperkt zich niet tot Gouda, Stolwijk en Nieuwerkerk aan den IJssel voor het behalen van je rijbewijs, maar is ook actief in de omliggende regio. Als je bijvoorbeeld rijlessen zoekt in Bergambacht of Oudewater, kun je bij onze autorijschool terecht voor het scooterbewijs of autorijbewijs. Informeer vrijblijvend als jouw woonplaats niet genoemd wordt, maar je toch je rijlessen bij Rijschool Boomsluiter wilt volgen. Tegenwoordig zijn we ook actief als rijschool in Haastrecht voor het behalen van alle rijbewijzen.

Prijzen rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel

Na een proefles zal een van onze instructeurs je adviseren over welk lespakket het beste aansluit op je wensen en met name op je vaardigheden. De prijslijst van onze pakketten omvat verschillende pakketten met een praktijkexamen. Bovendien krijg je bij een pakket altijd een onbeperkt aantal theorielessen, die wij elke dinsdagavond aanbieden in onze eigen theoriezaal. Op die manier ga je beide examens met vertrouwen tegemoet en ben je straks een veilige deelnemer in het verkeer.

 

Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Praktijkles 60 minuten€ 60
Tussentijdse toets€ 300
Praktijkexamen€ 300
Pakket B20
20 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.460
Pakket B25
25 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.750
Pakket B30
30 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.040
Pakket B35
35 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.330
Pakket B40
40 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.620

 

Snel beginnen met je rijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je snel starten met rijlessen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt ook langskomen op onze locatie in Gouda om je eerste rijles bij onze autorijschool in te plannen en om zelf je rijinstructeur te kiezen. Zo behaal je op jouw manier het scooterbewijs of rijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450