Rijschool Stolwijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Stolwijk waarbij je aandacht krijgt van je instructeur en waar je leert omgaan met alle situaties op de weg? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder. Als rijschool zijn we gevestigd in Gouda en hebben in de ruim 35 jaar veel mensen uit Stolwijk geholpen met het behalen van hun rijbewijs. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees hieronder verder of neem direct contact op om je eerste rijles in te plannen!

Rijlessen bij een ervaren autorijschool Stolwijk

Bij Rijschool Boomsluiter is het mogelijk om je rijbewijs te halen voor de auto, motor, aanhanger, scooter en vrachtwagen. Sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter actief op de weg om mensen op te leiden tot volwaardige deelnemers aan het verkeer, ook in Stolwijk! Onze ervaren rijinstructeurs en moderne voertuigen zorgen ervoor dat jij de beste voorbereiding krijgt op je praktijkexamen. Daarnaast helpen wij je ook graag bij het behalen van je theorie-examen. Wanneer je bij ons lest, krijg je de mogelijkheid om bij ons op locatie theorielessen of examens te oefenen.

Zoek jij een rijschool in de omgeving van Stolwijk waar een persoonlijke aanpak en professionaliteit voorop staan? Dan ben je bij Rijschool Boomsluiter aan het juiste adres. Zo heeft Martin Boomsluiter in 2016/2017 de titel voor beste rijinstructeur van het jaar gewonnen. Van de 30 beste rijinstructeurs van Nederland was Boomsluiter de nummer 1. Je haalt jouw rijbewijs in Stolwijk dus bij een zeer gewaardeerde rijinstructeur uit de omgeving.

Wil jij verzekerd zijn van een kwaliteitslessen? Neem dan contact op met de beste rijschool in Stolwijk. Veel verkeersdeelnemers in Stolwijk zijn fietsers en als bestuurder is het ontzettend belangrijk om veilig te rijden tussen al deze fietsers. Bij het praktijkexamen letten examinatoren namelijk erg goed op je omgang met alle andere verkeersdeelnemers. De autorijschool uit Stolwijk stoomt je klaar voor dit examen.

Rijschool Stolwijk meer dan alleen autorijschool

Bij Rijschool Boomsluiter in omgeving Stolwijk is het mogelijk om veel verschillende rijbewijzen te halen. Naast autorijbewijs kan je zoals gezegd ook bij ons terecht voor je scooterrijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs, vrachtwagenrijbewijs en taxipas. Als het mogelijk is komen we je voor je rijles thuis ophalen en brengen we je ook weer thuis in Stolwijk. Bij motorrijbewijs en scooterrijbewijs gaat dit helaas niet, maar wij zijn goed te bereiken vanuit Stolwijk.

Motorrijles Stolwijk

Naast autorijles verzorgen wij ook motorrijles in Stolwijk. Naast een autorijschool zijn we dus ook motorrijschool. Dus ook voor je A1, A2 en A rijbewijs ben je bij rijschool Boomsluiter aan het juiste adres. Afhankelijk van je leeftijd wordt bepaald of je al direct je A motorrijbewijs kunt halen. Dit mag namelijk pas vanaf je 21e. Vanaf je 18e mag je je A1 rijbewijs halen. Hiermee mag je op lichte motoren rijden. Vanaf je 20e kun je dan motorrijles volgen voor je A2 rijbewijs voor middelzware motoren.

Voordelen Rijschool Boomsluiter Stolwijk en omgeving

Rijschool Boomsluiter is een rijschool met veel ervaring. Onze instructeurs worden bovendien steeds bijgeschoold zodat we op de hoogte zijn van de laatste eisen die het CBR stelt aan rijopleidingen. Daarnaast kent Boomsluiter nog vele andere voordelen:

  • Een persoonlijke rijinstructeur
  • Flexibele lestijden
  • Thuis ophalen en brengen in Stolwijk
  • Gratis hulp bij het behalen van het theorie-examen

Autorijschool in Stolwijk en omgeving

Rijschool Boomsluiter is ooit begonnen als autorijschool in Gouda, maar heeft zich langzaam uitgebreid in de regio. Zo kunnen er rijlessen in Stolwijk worden gevolgd, maar ook voor autorijlessen in Bergambacht of Moordrecht of voor motorrijlessen in Haastrecht of Gouda kan je bij Boomsluiter terecht.

Wat kosten autorijlessen bij autorijschool Stolwijk?

Door eerst een proefles te volgens bij een van onze specialistische instructeurs, krijg je een advies op maat. Rijschool Boomsluiter heeft meerdere lespakketten die je kunt vinden in onze prijslijst. Welke van die pakketten aansluit op jouw rijgedrag, beveelt een van onze instructeurs dus aan. Wij vinden het belangrijk om veilige deelnemers in het verkeer te leveren en door genoeg lessen te volgen ga je met een zeker gevoel je rijexamen in.

Direct beginnen bij rijschool Stolwijk

Wil je direct beginnen met het halen van je rijbewijs bij onze autorijschool? Neem dan gerust contact op. Als je specifieke wensen hebt dan bespreken we die telefonisch graag met je of tijdens de eerste rijles. We helpen je graag verder met het halen van je rijbewijs!

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!