Auto theorie

Voor het behalen van het autorijbewijs dient er een theorie-examen en praktijkexamen te worden afgelegd. Je kunt al beginnen met rijlessen voordat je in bezit bent van een theorie certificaat.
Wel zorgt inzicht in de theorie, ervoor dat de autorijlessen effectiever zijn. We begeleiden je bij het behalen van je theorie certificaat.polo

Een goede voorbereiding

Het theorie-examen is vrij streng en je mag dan ook niet veel fouten hebben in bijvoorbeeld de lastige onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.

Wij bieden theorieboeken aan voor thuisstudie en hebben diverse online omgevingen waarin je het theorie-examen kunt oefenen. Ook voor mensen die minder goed kunnen leren is er begeleiding mogelijk om de theorie te leren beheersen.

Verkeersschool Boomsluiter

Ons complete pakket op het gebied van rijlessen voor vrijwel elk voertuig en ook onze theoriecursussen voor elk voertuig zorgt ervoor dat je bij ons altijd terecht kunt. Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jou zijn, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450