Rijtest CBR

Als bestuurder van een voertuig bent u niet alleen verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid in het verkeer, maar ook de veiligheid van andere verkeersdeelnemers. Om deel te mogen nemen aan het verkeer moet u ‘rijgeschikt’ zijn. Dit houdt in dat u lichamelijk en geestelijk in staat bent om te rijden. In het geval van gezondheidsproblemen, een beperking of medicijngebruik dan mag u niet in alle gevallen de weg op. Om deze rijgeschiktheid te beoordelen worden een aantal vragen gesteld door het CBR over uw gezondheid. De vragen staan opgesomd op het formulier Eigen Verklaring.

De mogelijkheden

Rijschool Boomsluiter helpt graag als u wordt opgeroepen voor een rijtest. Tijdens een rijtest wordt gelet op:

  • Het veilig en verantwoord bedienen van het voertuig
  • Voldoende waarneming van de omgeving
  • Veilig en adequaat reactievermogen in het verkeer
  • Toepassing van de belangrijkste verkeersregels

 

Wanneer u wordt opgeroepen voor een CBR rijtest als gevolg van de invulling van de Eigen Verklaring, dan kan gevraagd worden om de rijtest af te nemen in de eigen auto of in een lesauto. Rijschool Boomsluiter stelt deze lesauto tot uw beschikking indien u geen eigen auto heeft. Onze hulp kan ervoor zorgen dat u voorkomt dat u het rijbewijs definitief kwijtraakt. Ook wanneer u vrijwillig een rijtest wilt maken dan staat Rijschool Boomsluiter klaar om een opfriscursus te bieden. Bij het behalen of verlengen van een rijbewijs dient er een Eigen Verklaring ingevuld te worden, maar ook bij ouderdom, een vordering of wanneer u zelf twijfelt aan uw rijgeschiktheid dient er een Eigen Verklaring ingevuld te worden. Rijschool Boomsluiter helpt u graag bij dit proces.

Rijschool Boomsluiter

Bent u opgeroepen voor een CBR rijtest dan dient u goed voorbereidt te zijn op deze rijtest. Wij helpen u graag voorbereiden en ook voor een vrijwillige test staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of wanneer u vragen hebt over deze rijtest. Onze hulp kan ervoor zorgen dat u rijgeschikt blijft en deel mag blijven nemen aan het verkeer, aangezien wij veel ervaring hebben met betrekking tot deze CBR rijtest.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450