Rijschool Bergambacht

Woon je in Bergambacht en wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder! Je persoonlijke rijinstructeur helpt je door middel van een persoonlijke aanpak. Zo oefenen wij alle verkeerssituaties en word je volledig klaargestoomd om zelfverzekerd het rijexamen in te gaan. Benieuwd naar wat wij als autorijschool voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook snel en makkelijk online een proefles aanvragen.

Ervaren rijinstructeur van Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in verkeersopleidingen. Dit maakt autorijschool Boomsluiter, met meer dan 35 jaar ervaring, een van de langst bestaande rijscholen in de regio. Verder heeft Martin Boomsluiter de titel voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’ gewonnen. Deze landelijke wedstrijd werd gehouden onder de 30 beste rijinstructeurs van Nederland. Zo heeft onze autorijschool bewezen rijlessen van hoge kwaliteit te leveren! Ook onze andere rijinstructeurs hebben veel ervaring in het geven van rijlessen en worden continue opgeleid om aan de laatste eisen van het CBR te voldoen.

Een uitstekende voorbereiding

Autorijschool Boomsluiter richt zich naast het bieden van de hoogste kwaliteit rijlessen ook op een fijne en persoonlijke rijervaring.  Zo kan er in overleg bepaald worden hoeveel lessen je wilt, hoelang de lessen duren en op welke tijd je het liefste lest. Daarnaast staan onze rijinstructeurs altijd open voor een gezellig praatje tijdens de les. Zo wordt je professioneel klaargestoomd voor je rijexamen op een fijne en gezellige manier. Daarnaast werken wij gestructureerd door eerst goed de voertuigbeheersing te leren. Vervolgens leer je al gauw verschillende verkeerssituaties, het inschatten van andere verkeersdeelnemers en het rijden in een dorp als Bergambacht of in een stad zoals Gouda.

Verschillende rijlessen

Je kunt bij onze rijschool terecht voor verschillende rijlessen vanuit Bergambacht. Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs of aanhangerrijbewijs wilt halen. Allemaal zijn ze mogelijk vanuit onze rijschool in Bergambacht. Ook voor het behalen van je scooterrijbewijs of vrachtwagenrijbewijs kun je bij Rijschool Boomsluiter terecht.

Hoog slagingspercentage

Rijschool Boomsluiter staat bekend om het hoge slagingspercentage bij het afrijden. Wij proberen iedereen zo vlot als mogelijk de kneepjes van het rijden te leren, zodat je goed voorbereid de weg op gaat. Om die reden laten wij je ook niet zomaar deelnemen aan het rijexamen als je daarvoor nog niet klaar bent.

Rijlessen in Bergambacht

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op onze locatie in Gouda. Wij helpen al jaren mensen in Bergambacht bij het behalen van het rijbewijs. Onze autorijschool geeft ook rijlessen in bijvoorbeeld Waddinxveen, Bodegraven of Stolwijk. Volg rijlessen vanuit je eigen woonplaats en in de omgeving die jou bekend is. Je kunt bij Boomsluiter ook je gratis theorie-examens oefenen op onze locatie Gouda. Zo ben je volledig klaar om succesvol je theorie- en praktijkexamen te behalen!

Neem voor de prijzen van onze rijlessen contact met ons op. Zo kan je gelijk een afspraak maken met de bekendste autorijschool uit de regio!

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450