Rijlessen vanuit Bergambacht

Woon je in Bergambacht en wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder! Je persoonlijke rijinstructeur helpt je door middel van een persoonlijke aanpak. Zo oefenen wij alle verkeerssituaties en word je volledig klaargestoomd om zelfverzekerd het rijexamen in te gaan. Benieuwd naar wat wij als autorijschool voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook snel en makkelijk online een proefles aanvragen.

Ervaren rijinstructeurs van Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in verkeersopleidingen. Dit maakt autorijschool Boomsluiter, met meer dan 35 jaar ervaring, een van de langst bestaande rijscholen in de regio. Verder heeft Martin Boomsluiter de titel voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’ gewonnen. Deze landelijke wedstrijd werd gehouden onder de 30 beste rijinstructeurs van Nederland. Zo heeft onze autorijschool bewezen rijlessen van hoge kwaliteit te leveren! Ook onze andere rijinstructeurs hebben veel ervaring in het geven van rijlessen en worden continue opgeleid om aan de laatste eisen van het CBR te voldoen.

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).

 

Een uitstekende voorbereiding op het rijexamen

Autorijschool Boomsluiter richt zich naast het bieden van de hoogste kwaliteit rijlessen ook op een fijne en persoonlijke rijervaring.  Zo kan er in overleg bepaald worden hoeveel lessen je wilt, hoelang de lessen duren en op welke tijd je het liefste lest. Daarnaast staan onze rijinstructeurs altijd open voor een gezellig praatje tijdens de les. Zo wordt je professioneel klaargestoomd voor je rijexamen op een fijne en gezellige manier. Daarnaast werken wij gestructureerd door eerst goed de voertuigbeheersing te leren. Vervolgens leer je al gauw verschillende verkeerssituaties, het inschatten van andere verkeersdeelnemers en het rijden in een dorp als Bergambacht of in een stad zoals Gouda.

Divers aanbod aan verschillende rijlessen

Je kunt bij onze rijschool terecht voor verschillende rijlessen vanuit Bergambacht, allemaal mogelijk vanuit onze rijschool in Bergambacht. Met meer dan 35 jaar ervaring ben je verzekerd van een snel leerproces. Onze ervaren rijinstructeurs zullen je begeleiden naar het behalen van je rijbewijs aan de hand van een persoonlijke en gestructureerde aanpak. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende rijopleidingen die Rijschool Boomsluiter aanbiedt:

 

Hoog slagingspercentage bij rijopleiding Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter staat bekend om het hoge slagingspercentage bij het afrijden. Wij proberen iedereen zo vlot als mogelijk de kneepjes van het rijden te leren, zodat je goed voorbereid de weg op gaat. Om die reden laten wij je ook niet zomaar deelnemen aan het rijexamen als je daarvoor nog niet klaar bent.

Prijzen autorijlessen bij Rijschool Boomsluiter

Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Praktijkles 60 minuten€ 60
Tussentijdse toets€ 300
Praktijkexamen€ 300
Pakket B20
20 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.460
Pakket B25
25 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.750
Pakket B30
30 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.040
Pakket B35
35 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.330
Pakket B40
40 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.620

Start nu met rijlessen in Bergambacht!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op onze locatie in Gouda. Wij helpen al jaren mensen in Bergambacht bij het behalen van het rijbewijs. Onze autorijschool geeft ook rijlessen in bijvoorbeeld Waddinxveen, Bodegraven of Stolwijk. Volg rijlessen vanuit je eigen woonplaats en in de omgeving die jou bekend is. Je kunt bij Boomsluiter ook je gratis theorie-examens oefenen op onze locatie Gouda. Zo ben je volledig klaar om succesvol je theorie- en praktijkexamen te behalen!

Bij Rijschool Boomsluiter streven wij ernaar om veilige deelnemers in het verkeer af te leveren. Daarom adviseren wij om een proefles aan te vragen waarna een van onze ervaren rijinstructeurs een persoonlijk lessenpakket aanbeveelt. Op deze manier ga jij met een goed gevoel je rijexamen in en is de kans van slagen voor je examen veel groter. Neem voor de prijzen van onze rijlessen contact met ons op. Zo kan je gelijk een afspraak maken met de bekendste autorijschool uit de regio!

Direct een proefles aanvragen in Bergambacht?

  • DD slash MM slash JJJJ

 

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450