Rijbewijs

Vrachtwagen

Veilig deelnemen aan het verkeer met een vrachtwagen of grotere camper mag alleen als je in bezit van een rijbewijs C. Voor een professionele rijopleiding voor dit type rijbewijs is Rijschool Boomsluiter een geschikte rijschool in de omgeving Gouda. Sinds 1979 worden er al rijlessen aangeboden voor verschillende type voertuigen. Samen met een ervaren rijinstructeur zullen alle onderdelen geoefend en behandeld worden om zodoende een goede voorbereiding te bieden voor het daadwerkelijke rijexamen.

Vrachtwagenrijbewijs Gouda

Focus op resultaat

Rijden met bijvoorbeeld een vrachtwagen of grotere camper mag alleen in het bezit van een C rijbewijs. Als er ook een aanhanger aanwezig is met een gewicht zwaarder dan 750 kilo, is de aanvulling van rijbewijs E verplicht. Beide soorten rijbewijzen worden bij Rijschool Boomsluiter aangeboden voor betaalbare tarieven. Onze gecertificeerde rijinstructeurs zijn gericht op resultaat om zodoende jou zo snel mogelijk te laten slagen en je op te leiden tot een bekwame bestuurder. Voor de beroepsmatige chauffeurs is er als aanvulling ook een code 95 basis vakbekwaamheid nodig. Deze basis en nascholingscursussen worden ook bij Rijschool Boomsluiter verzorgd. Zo bieden wij praktijk- en theorie nascholing. We helpen je graag bij het behalen van het vrachtwagenrijbewijs , wij bieden het volledige pakket aan wat nodig is om het rijexamen met succes af te ronden. Ook voor theorielessen voor elk type vervoer en rijbewijs biedt Rijschool Boomsluiter mogelijkheden om online te oefenen, maar ook op locatie in Gouda.

Rijschool Boomsluiter

Voor het behalen van het vrachtwagen rijbewijs C en het rijbewijs E ben je bij Rijschool Boomsluiter aan het juiste adres. Wil je graag beginnen met je rijopleiding dan kan je bij ons snel starten! Spoedig het rijbewijs halen is bij ons de doelstelling, zodat je snel de weg op kunt met een vrachtwagen. Ons complete pakket voor het vrachtwagen rijbewijs maken je in staat om het praktijkexamen, het theorie examen en de code 95 vakbekwaamheid te behalen. Neem gerust contact met ons op door te bellen of te mailen om zodoende de mogelijkheden te bespreken of bespreek het tijdens een kopje koffie op onze locatie in Gouda.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450