Behaal je vrachtwagen rijbewijs

Stap veilig achter het stuur van een vrachtwagen of grote camper met het felbegeerde rijbewijs C op zak! Bij Rijschool Boomsluiter krijg je de kans om je vrachtwagen rijbewijs te halen met een goede voorbereiding en uitstekende begeleiding. Al sinds 1979 leidt Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen en omgeving mensen op tot bekwame verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool, is uitgegroeid tot een volledige rijschool, met rijopleidingen voor vrijwel elk type vervoermiddel. Wil jij ook jouw vrachtwagen rijbewijs halen? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool Boomsluiter en start jouw avontuur op de weg naar succes!

Vrachtwagenrijbewijs Gouda

Focus op resultaat

Om een vrachtwagen of grotere camper te mogen besturen, die je in het bezit van een een vrachtwagenrijbewijs te zijn. Voor zwaardere vrachtwagens is dat rijbewijs C. Voor lichtere types is rijbewijs C1 voldoende. Als er ook een aanhanger aanwezig is met een gewicht zwaarder dan 750 kilo, is de aanvulling van rijbewijs E verplicht. Beide soorten rijbewijzen worden bij Rijschool Boomsluiter aangeboden voor betaalbare tarieven. Onze gecertificeerde rijinstructeurs zijn gericht op resultaat om zodoende jou zo snel mogelijk te laten slagen en je op te leiden tot een bekwame bestuurder.

Bij Rijschool Boomsluiter kun je als professionele chauffeur alles vinden wat je nodig hebt om succesvol de weg op te gaan! Om te voldoen aan de eisen van de code 95 basis vakbekwaamheid, bieden wij praktijk- en theoriecursussen aan die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een volledig vrachtwagenrijbewijs of alleen theorielessen voor een ander type vervoer, wij hebben alles in huis om je te helpen slagen. Onze cursussen zijn zowel online als op locatie in Gouda beschikbaar, zodat je altijd en overal kunt oefenen en leren. Klaar om de volgende stap in je carrière als chauffeur te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Voorwaarden Vrachtwagen rijbewijs C

Om in Nederland een vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs C) te verkrijgen, moeten aan de onderstaande voorwaarden worden voldaan:

  • Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.
  • Je mag het praktijkexamen Vrachtauto C doen, zodra je het theorie-examen RVM1-C hebt gehaald.
  • Je moet een gezondheidsverklaring overleggen voordat je een vrachtwagenrijbewijs kan behalen.
  • Om een vrachtwagenrijbewijs met code 95 te behalen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Voor het aanvragen van het C rijbewijs zonder code 95 moet je minimaal 21 jaar zijn.
  • Je moet slagen voor het theorie-examen van het C-rijbewijs. Dit examen test je kennis van de verkeersregels en verkeerssituaties die specifiek zijn voor het besturen van een vrachtwagen.
  • Je moet slagen voor het praktijkexamen voor het C-rijbewijs. Tijdens dit examen moet je jouw vaardigheden laten zien in het besturen van een vrachtwagen, inclusief het manoeuvreren, het nemen van bochten en het veilig rijden op de weg.

Kijk voor meer informatie over het rijbewijs en code 95 op de website van de RDW.

Rijschool Boomsluiter

Ben je klaar om de weg op te gaan met een vrachtwagen? Dan ben je bij Rijschool Boomsluiter aan het juiste adres! Wij bieden een complete opleiding aan om jouw rijbewijs C en rijbewijs E te behalen. Bij ons kun je snel starten met jouw rijopleiding en ons doel is om jou zo snel en veilig mogelijk op weg te helpen. Onze uitgebreide en complete pakketten stellen je in staat om zowel het praktijkexamen als het theorie-examen én de code 95 vakbekwaamheid te behalen. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Of kom gezellig bij ons langs in Gouda voor een kopje koffie en bespreek alle mogelijkheden met ons!

 

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).
Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450