Rijschool Oudewater

Wil je je rijbewijs halen en zoek je een professionele autorijschool in Oudewater? Dan helpen wij je graag verder. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief op de weg in Oudewater en biedt ondertussen een compleet pakket met betrekking tot verschillende rijopleidingen, beroepsopleidingen en theoriecursussen. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verschillende rijopleidingen is Rijschool Boomsluiter een van de meest toonaangevende rijscholen in de regio Oudewater.

Rijlessen Oudewater volgen zoals jij dat wilt

Rijschool Oudewater Boomsluiter biedt professionele en persoonlijke rijlessen in Oudewater en alle andere plaatsen rondom Gouda. Zo wordt je thuis opgehaald, op school of op het werk en wordt je na de rijles ook weer thuisgebracht. Je hebt een vaste rijinstructeur en rijdt in een moderne lesauto. Samen met je instructeur bepaal je op welk tijdstip je het liefste je rijlessen volgt en hoelang de lessen duren. Je kunt bij Rijschool Boomsluiter ook een snelcursus rijbewijs volgen, waarbij je binnen een aantal dagen volledig wordt klaargestoomd voor je praktijkexamen in Oudewater.

Ook helpen wij je graag bij het behalen van het theorie-examen. Volg je lessen bij ons, dan ontvang je gratis de mogelijkheid om bij ons op onze leslocatie in Gouda theorielessen te volgen die je goed voorbereiden op het theorie-examen.

Onze rij-opleidingen Oudewater

Bij Rijschool Oudewater kun je verschillende rijbewijzen halen:

Informeer vrijblijvend voor onze overige rijopleidingen, zoals bijvoorbeeld onze beroepsrijopleidingen. Al onze rijlessen kunnen niet alleen vanuit Oudewater worden gevolgd, maar ook vanuit andere plaatsen in de regio, bijvoorbeeld Bodegraven.

De kwaliteit van Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter geeft al jaren rijlessen in Oudewater en omgeving. Een van onze ervaren rijinstructeurs zal je helpen bij het beheersen van het voertuig. Je leert verkeerssituaties inschatten en om te gaan met andere verkeersdeelnemers rondom Oudewater. Ook maken wij jou wegwijs in het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. Wij doen er als rijschool alles aan om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor het rijexamen. Zo ga jij straks ook zelfverzekerd de weg op!

De kwaliteit van onze autorijschool wordt ook bevestigd door onafhankelijke partijen. Zo heeft Boomsluiter de titel voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’. Uit de 30 beste rijinstructeurs van Nederland ging Martin Boomsluiter met de 1e prijs naar huis. Naast onze professionele aanpak kenmerkt Rijschool Boomsluiter zich door de persoonlijke en fijne aanpak.

Rijlessen Oudewater

Benieuwd naar de mogelijkheden van Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze en het behalen van je rijbewijs!

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!