Motorrijbewijs

Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het geven van verkeerslessen en helpt je graag bij het behalen van je praktijkexamen voor de motor. De rij instructeurs van Rijschool Boomsluiter hebben een doelgerichte aanpak die ervoor zorgt dat je snel in staat bent om het praktijkexamen voor je motorrijbewijs af te leggen.

Bovendien leer je de motor beheersen in de situaties die je tegen zult gaan komen op de weg. Zo zorgt motorrijles niet alleen dat je je rijbewijs haalt, maar ook dat je met zelfvertrouwen op de motor kan stappen na het behalen van je motorrijbewijs en dat je weet waar je met een motor toe in staat bent. Je leert veilig met je motor omgaan en zal heel veel plezier beleven aan je motor rijbewijs.

motorrijbewijs halen bij rijschool boomsluiter, blauwe motor

Motorrijles met een doelgerichte aanpak

Deelnemen aan het verkeer met een motor mag alleen wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs A. Het motorrijbewijs halen kan door te slagen voor het rijbewijs A1, A2 of het A-rijbewijs. Dit zijn de drie categorieën binnen het motorrijbewijs. De categorieën verschillen op het gebied van de leeftijd van de berijder, de ervaring en het gewicht van de motor. Om je ze goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen, kun je bij Rijschool Boomsluiter motorrijles volgen van ervaren instructeurs.

Proefles motor

Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een proefles. Je maakt zo kennis met het rijden op een motor en met Rijschool Boomsluiter. Na deze eerste motorrijles kun je besluiten of je  motorrijles wilt gaan volgen bij Rijschool Boomsluiter. Voor de motorrijles word je voorzien van alle benodigdheden, zoals een helm, laarzen, handschoenen, motorjas, regenbroek en andere benodigdheden.

Snel je motorrijbewijs behalen

Snel je motorrijbewijs halen is bij Boomsluiter geen probleem. Kies je voor motorrijles bij Rijschool Boomsluiter, dan kies je voor een rijschool met meer dan 35 jaar ervaring en een professionele en doelgerichte aanpak. Zo heb je plezier in je motorrijles en haal je snel en veilig je motorrijbewijs!

Motorrijles bij Rijschool Boomsluiter

Bij Verkeersschool Boomsluiter ben je aan het juiste adres voor het behalen van het A1, A2 of A-rijbewijs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een proefles op de motor aan te vragen. Zo kun je uitvinden of de motor iets voor jou is en kun je kennismaken met Rijschool Boomsluiter, de rijinstructeur en onze manier van motorrijles geven.

Om aan de praktijklessen voor je motorrijbewijs deel te mogen nemen, dien je over een autorijbewijs of een motor theoriecertificaat te beschikken. Ook voor theorielessen op onze trainingslocatie of online kun je contact met ons opnemen. Onze motorrijles stelt je in staat om goed voorbereid deel te nemen aan het rijexamen en je snel te laten slagen voor je motorrijbewijs.

Motorrijbewijs halen in regio Gouda

Ondanks dat Rijschool Boomsluiter de hoofdlocatie in Gouda heeft, kun je niet alleen in Gouda motorrijlessen volgen, maar ook in omliggende plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld motorrijles volgen vanuit Haastrecht, Zevenhuizen, Bodegraven of Bergambacht.

Proefles aanvragen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!