Motorrijbewijs

Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het geven van verkeerslessen en helpt je graag bij het behalen van je praktijkexamen voor de motor. De rij instructeurs van Rijschool Boomsluiter hebben een doelgerichte aanpak die ervoor zorgt dat je snel in staat bent om het praktijkexamen voor je motorrijbewijs af te leggen.

Bovendien leer je de motor beheersen in de situaties die je tegen zult gaan komen op de weg. Zo zorgt motorrijles niet alleen dat je je rijbewijs haalt, maar ook dat je met zelfvertrouwen op de motor kan stappen na het behalen van je rijbewijs en dat je weet waar je met een motor toe in staat bent. Je leert veilig met je motor omgaan en zal heel veel plezier beleven aan je motor rijbewijs.

Motorrijbewijs halen Rijschool Boomsluiter

Onze praktijklessen kun je inplannen van dinsdag tot zaterdag overdag en op verschillende dagen zijn er ook avondlessen beschikbaar. Wanneer je meerdere dagen per week een les wilt inplannen kan dit gerust.

Om je persoonlijke lessenpakket samen te stellen raden wij aan om een proefles te nemen waarbij een van onze instructeurs een inschatting maakt van je benodigde aantal lessen. Op die manier kunnen wij een plan opstellen waarmee jij je uiteindelijke doel behaalt: je motorrijbewijs.

Lees hier meer over de kosten van je motorrijbewijs.

Internet theoriecursus€ 50
Theorieboeken€ 45
Praktijkles 60 minuten€ 60
Praktijkexamen AVB (voertuigbeheersing)€ 200
Praktijkexamen AVD (verkeersdeelneming)€ 310
Pakket A15
15 uur rijles inclusief AVB en AVD examen
€ 1.380
Pakket A25
25 uur rijles Inclusief AVB en AVD examen
€ 1.960
Pakket A35
35 uur rijles Inclusief AVB en AVD examen
€ 2.540

Motorrijles met een doelgerichte aanpak

Deelnemen aan het verkeer met een motor mag alleen wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs A. Het motorrijbewijs halen kan door te slagen voor het rijbewijs A1, A2 of het A-rijbewijs. Dit zijn de drie categorieën binnen het motorrijbewijs. De categorieën verschillen op het gebied van de leeftijd van de berijder, de ervaring en het gewicht van de motor. Om je ze goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen, kun je bij Rijschool Boomsluiter motorrijles volgen van ervaren instructeurs.

Snel je motorrijbewijs behalen

Snel je motorrijbewijs halen is bij Boomsluiter geen probleem. Kies je voor motorrijles bij Rijschool Boomsluiter, dan kies je voor een rijschool met meer dan 35 jaar ervaring en een professionele en doelgerichte aanpak. Zo heb je plezier in je motorrijles en haal je snel en veilig je motorrijbewijs!

Motorrijles bij Rijschool Boomsluiter

Bij Verkeersschool Boomsluiter ben je aan het juiste adres voor het behalen van het A1, A2 of A-rijbewijs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een proefles op de motor aan te vragen. Zo kun je uitvinden of de motor iets voor jou is en kun je kennismaken met Rijschool Boomsluiter, de rijinstructeur en onze manier van motorrijles geven.

Om aan de praktijklessen voor je motorrijbewijs deel te mogen nemen, dien je over een autorijbewijs of een motor theoriecertificaat te beschikken.

Ondanks dat Rijschool Boomsluiter de hoofdlocatie in Gouda heeft, kun je niet alleen in Gouda motorrijlessen volgen, maar ook in omliggende plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld motorrijles volgen vanuit Haastrecht, Zevenhuizen, Bodegraven of Bergambacht. Je rijbewijs halen in Gouda en omstreken doe je bij Rijschool Boomsluiter.

 

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).

 

Proefles motor aanvragen!

Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een proefles. Je maakt zo kennis met het rijden op een motor en met Rijschool Boomsluiter. Na deze eerste motorrijles kun je besluiten of je  motorrijles wilt gaan volgen bij Rijschool Boomsluiter. Voor de motorrijles word je voorzien van alle benodigdheden, zoals een helm, laarzen, handschoenen, motorjas, regenbroek en andere benodigdheden.

  • DD slash MM slash JJJJ

Proefles aanvragen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450