Autorijbewijs Gouda en omstreken

Om deel te nemen aan het verkeer met een personenauto is rijbewijs B verplicht. Dit rijbewijs B kan behaald worden door een praktijkexamen af te leggen bij het CBR. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het geven van rijlessen voor dit type rijbewijs. Voordat het praktijkexamen mag worden afgelegd dient eerst het theorie-examen behaald te worden. Ook voor theorietrainingen ben je bij Boomsluiter aan het juiste adres. Deze theorietrainingen kun je gratis volgen wanneer je bij ons lest. Haal nu je autorijbewijs in Gouda en omstreken!

Prijzen autorijbewijs halen Rijschool Boomsluiter

Pakket B10
10 lessen van 60 minuten
€ 465,-
Pakket B25
25 lessen van 60 minuten inclusief praktijkexamen
€ 1.410,-
Pakket B30
30 lessen van 60 minuten inclusief praktijkexamen
€ 1.640,-
Pakket B40
40 lessen van 60 minuten inclusief praktijkexamen
€ 2.060,-
Theorieles€ 10,-
Theorieboeken€ 42,-
Internet theoriecursus€ 39,50
Theorie examen€ 37,-
Praktijkles 60 minuten€ 47,50
Tussentijdse toets€ 195,-
Praktijkexamen€ 260,-

Bij Rijschool Boomsluiter streven wij ernaar om veilige deelnemers in het verkeer af te leveren. Daarom adviseren wij om een proefles aan te vragen waarna een van onze ervaren rijinstructeurs een persoonlijk lessenpakket aanbeveelt. Op die manier ga jij met een zeker gevoel je rijexamen in en is de kans van slagen voor je autorijbewijs veel groter.

Naast je praktijkexamen, moet je voor het behalen van rijbewijs B eerst een theorie examen afleggen. Daarvoor bieden wij onbeperkt lessen aan op elke dinsdag van 19:00 tot 20:30 in onze theoriezaal. Wil je een les bijwonen? Dan hoef je geen afspraak te maken. Je mag gerust binnenlopen.

Het inplannen van je rijlessen kan van maandag tot en met zaterdag de hele dag en op meerdere avond geven wij ook les in de avond. Hierover kun je met je rijinstructeur afspraken maken na je proefles. Die proefles raden we ten zeerste aan omdat iedereen een ander niveau van rijden heeft en andere uitdagingen ondervindt tijdens het lessen voor je autorijbewijs. Onze rijinstructeur hebben veel ervaring waardoor ze een passend advies kunnen geven over het benodigde aantal lessen.

Betrouwbare rijlessen: snel je rijbewijs in Gouda!

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool om snel en op een fijne manier je rijbewijs B te halen? Dan staat Rijschool Boomsluiter voor je klaar. Wij beschikken over meerdere professionele rijinstructeurs die je kunnen begeleiden naar het praktijkexamen. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang je wilt lessen. Het is zowel mogelijk om doordeweeks, als in het weekend te lessen. We rijden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voorafgaand aan je rijles word je opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. Met deze flexibele en persoonlijke aanpak willen wij elke autorijles zo gemakkelijk en fijn mogelijk maken.

Goede voorbereidingen: zeker het rijexamen in

Uiteraard zijn onze gecertificeerde rijinstructeurs er op gericht om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het behalen van je rijbewijs en om extra lessen te voorkomen. Rijschool Boomsluiter streeft naar een hoog slagingspercentage en doet dit door de inzet van goede en ervaren rijinstructeurs. Ook streven wij naar de hoogste kwaliteit en service voor een lage prijs. Onze betaalbare tarieven voor rijlessen of voordelige lespakketten inclusief tussentijdse toets zullen de kosten voor het rijbewijs ook laag houden. Ook voor de voorbereiding van het theorie-examen biedt Rijschool Boomsluiter uitkomst. Zo is er persoonlijke begeleiding tijdens onze gratis wekelijkse theorielessen voor mensen met een lespakket op onze locatie in Gouda, maar geven wij ook online mogelijkheden om te leren en te oefenen.

Auto rijlessen in de hele regio

Onze rijschool geeft niet alleen lessen vanuit Gouda, maar heeft een veel groter werkgebied. Zo kun je voor je auto rijbewijs ook terecht in bijvoorbeeld Bodegraven, Stolwijk en Oudewater. Eigenlijk kun je onze lesauto’s in het gehele Groene Hart tegenkomen, van Zevenhuizen tot en met Oudewater! Staat jouw woonplaats er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rijschool Boomsluiter

Wij helpen iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat iedereen kan afstemmen hoe diegene graag wilt lessen. Daarnaast ben je verzekerd van een professionele aanpak tijdens de autorijlessen, om zodoende snel stappen te maken richting het felbegeerde het roze kaartje. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je rijbewijs in Gouda te behalen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie.

Ook wanneer je na het behalen van je bewijs, gelijk wilt leren rijden met een aanhanger, kunnen we je daar bij Rijschool Boomsluiter mee helpen. Wil je hier meer over weten? Lees dan meer op de pagina over het halen van je aanhanger rijbewijs.

 

Proefles aanvragen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!