Autorijbewijs Gouda en omstreken

Om deel te nemen aan het verkeer met een personenauto is rijbewijs B verplicht. Dit rijbewijs B kan behaald worden door een praktijkexamen af te leggen bij het CBR. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het geven van rijlessen voor dit type rijbewijs. Voordat het praktijkexamen mag worden afgelegd dient eerst het theorie-examen behaald te worden. Wij bieden theorieboeken aan voor thuisstudie en hebben diverse online omgevingen waarin je het theorie-examen kunt oefenen. Haal nu je autorijbewijs in Gouda en omstreken!

Prijzen autorijbewijs halen Rijschool Boomsluiter

Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Praktijkles 60 minuten€ 60
Tussentijdse toets€ 300
Praktijkexamen€ 300
Pakket B20
20 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.460
Pakket B25
25 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.750
Pakket B30
30 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.040
Pakket B35
35 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.330
Pakket B40
40 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.620

Het inplannen van je rijlessen kan van maandag tot en met zaterdag de hele dag en op meerdere avond geven wij ook les in de avond. Hierover kun je met je rijinstructeur afspraken maken na je proefles. Onze rijinstructeurs hebben veel ervaring waardoor ze een passend advies kunnen geven over het benodigde aantal lessen.

Betrouwbare rijlessen: snel je rijbewijs in Gouda!

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool om snel en op een fijne manier je rijbewijs B te halen? Dan staat Rijschool Boomsluiter voor je klaar. Wij beschikken over meerdere professionele rijinstructeurs die je kunnen begeleiden naar het praktijkexamen. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang je wilt lessen. Het is zowel mogelijk om doordeweeks, als in het weekend te lessen. Voorafgaand aan je rijles word je opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. Met deze flexibele en persoonlijke aanpak willen wij elke autorijles zo gemakkelijk en fijn mogelijk maken.

Goede voorbereidingen: zeker het rijexamen in

Uiteraard zijn onze gecertificeerde rijinstructeurs er op gericht om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het behalen van je rijbewijs en om extra lessen te voorkomen. Rijschool Boomsluiter streeft naar een hoog slagingspercentage en doet dit door de inzet van goede en ervaren rijinstructeurs. Ook streven wij naar de hoogste kwaliteit en service voor een lage prijs. Onze betaalbare tarieven voor rijlessen of voordelige lespakketten zullen de kosten voor het rijbewijs ook laag houden. Ook voor de voorbereiding van het theorie-examen biedt Rijschool Boomsluiter uitkomst bijvoorbeeld online mogelijkheden om te leren en te oefenen.

Auto rijlessen in de hele regio

Onze rijschool geeft niet alleen lessen vanuit Gouda, maar heeft een veel groter werkgebied. Zo kun je voor je auto rijbewijs ook terecht in bijvoorbeeld Bodegraven, Stolwijk en Oudewater. Eigenlijk kun je onze lesauto’s in het gehele Groene Hart tegenkomen, van Zevenhuizen tot en met Oudewater! Staat jouw woonplaats er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rijschool Boomsluiter

Wij helpen iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat iedereen kan afstemmen hoe diegene graag wilt lessen. Daarnaast ben je verzekerd van een professionele aanpak tijdens de autorijlessen, om zodoende snel stappen te maken richting het felbegeerde het roze kaartje. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je rijbewijs in Gouda te behalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook wanneer je na het behalen van je bewijs, gelijk wilt leren rijden met een aanhanger, kunnen we je daar bij Rijschool Boomsluiter mee helpen. Wil je hier meer over weten? Lees dan meer op de pagina over het halen van je aanhanger rijbewijs.

Direct een proefles aanvragen?

Bij Rijschool Boomsluiter streven wij ernaar om veilige deelnemers in het verkeer af te leveren. Daarom adviseren wij om een proefles aan te vragen waarna een van onze ervaren rijinstructeurs een persoonlijk lessenpakket aanbeveelt. Op die manier ga jij met een zeker gevoel je rijexamen in en is de kans van slagen voor je autorijbewijs veel groter.

  • DD slash MM slash JJJJ

Klantenbeoordelingen

Proefles aanvragen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450