Kymco scooter scooterrijbewijs halen

Scooterrijbewijs in Gouda en omstreken

Wil je graag je scooter rijbewijs behalen in Gouda en omstreken? Bij Rijschool Boomsluiter zorgen wij ervoor dat je alle benodigde vaardigheden en kennis opdoet om succesvol jouw scooterrijbewijs te behalen. Met meer dan 35 jaar ervaring in het opleiden van rijvaardigheidsbewijzen, zijn wij de ideale keuze voor jouw rijopleiding.

Om je AM-rijbewijs te behalen, dien je zowel een theoriecertificaat als een succesvol praktijk rijexamen af te leggen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je voor te bereiden op beide onderdelen, zodat je vol vertrouwen kunt deelnemen aan het examen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw scooter-avontuur op de weg!

Je scooterrijbewijs halen bij Rijschool Boomsluiter

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Gouda of omstreken voor het halen van je scooterrijbewijs (AM-rijbewijs)? Rijschool Boomsluiter staat garant voor kwaliteit en zorgt dat je snel op je scooter kunt stappen.

Onze gecertificeerde rijinstructeurs zorgen ervoor dat je in korte tijd goed bent opgeleid voor het echte rijexamen en je veilig de weg op kunt op je scooter. Ook voor theorielessen voor het scooterrijbewijs kan Rijschool Boomsluiter uitkomst bieden. Zo zijn er mogelijkheden om op de locatie in Gouda te oefenen voor het rijbewijs onder persoonlijke begeleiding. Indien nodig ontvang je voor de rijles alle benodigdheden en materialen voor op de scooter, zoals een helm en kleding. Daarnaast beschikken wij ook over theorieboeken voor zelfstudie en bieden we de mogelijkheid om online te oefenen. Zo haal je je rijbewijs op een manier die bij jou past.

Wat kost een scooterrijbewijs bij Rijschool Boomsluiter?

Om jezelf goed voor te bereiden op het praktijkexamen zijn een aantal praktijklessen nodig. Dit aantal is uiteraard per persoon verschillend, maar gemiddeld bestaat het aantal benodigde lesuren voor een scooterrijbewijs uit 5 uur. Bij Rijschool Boomsluiter vinden wij het echter van groot belang dat je een veilige deelnemer in het verkeer bent. Daarom bepaalt de instructeur wanneer je klaar bent voor je praktijkexamen. Na de eerste les maken we een schatting van het aantal benodigde lessen zodat je veilig deelneemt aan het verkeer. Lees meer over de kosten van een scooterrijbewijs.

Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Praktijkles 60 minuten€ 55
Praktijkexamen€ 235
Pakket scooterrijbewijs
5 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 465

Tijdens onze rijlessen word je geholpen en onderwezen door een van onze ervaren rijinstructeurs die met een persoonlijke en flexibele aanpak te werk gaan. Iedereen wil graag zo snel mogelijk het rijbewijs voor de scooter halen en dat is dan ook ons uitgangspunt. Onze opleiding streeft ernaar om iedereen veilig, verantwoord en zelfverzekerd deel te laten nemen aan het verkeer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over het scooterrijbewijs of over de rijlessen voor de scooter? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).
Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450