Scooter rijbewijs

Net als voor het rijden met een auto een autorijbewijs nodig is, is er voor het rijden op een scooter een rijbewijs nodig. Voor een scooter heb je een rijbewijs AM nodig. Daarnaast is dit rijbewijs ook geldig voor het rijden met een brommer en brommobiel. Om het scooterrijbewijs te halen is het nodig om een theorie certificaat te hebben en met succes een praktijk rijexamen af te leggen. Rijschool Boomsluiter heeft meer dan 35 jaar ervaring met betrekking tot het opleiden van mensen voor het behalen van rijvaardigheidsbewijzen. Voor het behalen van je AM-rijbewijs ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

rijbewijs halen

Ervaren rijinstructeurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool voor het behalen van je AM-rijbewijs (scooter rijbewijs)? Rijschool Boomsluiter staat garant voor kwaliteit. Onze gecertificeerde rijinstructeurs zorgen ervoor dat je in korte tijd goed bent opgeleid voor het echte rijexamen en je veilig de weg op kunt. Ook voor theorielessen voor het scooter rijbewijs kan Rijschool Boomsluiter uitkomst bieden. Zo zijn er mogelijkheden om op de locatie in Gouda te oefenen onder persoonlijke begeleiding. Daarnaast beschikken wij ook over theorieboeken voor zelfstudie en bieden we de mogelijkheid om online te oefenen. Daarmee ben je zeker goed voorbereid op het theorie-examen en kun je snel beginnen aan het rijexamen. Tijdens onze rijlessen word je geholpen en onderwezen door een van onze ervaren rijinstructeurs die met een persoonlijke en flexibele aanpak te werk gaan. Iedereen wil graag zo snel mogelijk het scooter rijbewijs halen en dat is dan ook ons uitgangspunt. Onze opleiding streeft ernaar om iedereen veilig, verantwoord en zelfverzekerd deel te laten nemen aan het verkeer. Je ontvangt voor de rijles alle benodigdheden en materialen zoals een helm en kleding indien nodig.

Rijschool Boomsluiter

Iedereen die graag snel zijn of haar rijbewijs AM wil halen voor voordelige tarieven is bij Rijschool Boomsluiter aan het juiste adres. Je bepaalt zelf wanneer je het liefst wilt lessen en hoelang de rijlessen duren. Een ervaren rijinstructeur zal je vervolgens helpen bij het leren scooter rijden om zodoende het rijbewijs te halen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!