Rijopleidingen

Rijschool Boomsluiter biedt rijopleidingen aan voor het autorijbewijs, motorrijbewijs, scooter rijbewijs, aanhangwagen rijbewijs, vrachtwagenrijbewijs, brommobiel rijbewijs en voor een CBR rijtest. Met meer dan 35 jaar ervaring ben je verzekerd van een snel leerproces. Onze ervaren rijinstructeurs zullen je begeleiden naar het behalen van je rijbewijs aan de hand van een persoonlijke en gestructureerde aanpak. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende rijopleidingen die Rijschool Boomsluiter aanbiedt.

Rijopleidingen bij Boomsluiter

Autorijbewijs

Rijschool Boomsluiter begeleidt iedereen naar het behalen van het autorijbewijs of het rijbewijs B. Jouw persoonlijke rijinstructeur zal je helpen om binnen korte tijd je rijbewijs te halen. Het is zowel mogelijk om doordeweeks als in het weekend te lessen. Voorafgaand aan je rijles word je opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. Onze flexibele aanpak en je persoonlijke ervaren rijinstructeur zorgen er voor dat je helemaal klaar bent voor je praktijkexamen en leuke rijlessen beleeft.

Motorrijbewijs

Het behalen van je motorrijbewijs kan goed bij rijschool Boomsluiter. Het motorrijbewijs wordt onderverdeeld in de rijbewijzen A1, A2 en A. Je kunt  voor alle motorrijbewijzen bij ons terecht.  Neem gerust contact met ons op om een proefles in te plannen. Tijdens een proefles zal je worden voorzien van alle benodigdheden, zoals: helm, handschoenen, regenbroek, laarzen, jas en andere benodigdheden. Met onze betrouwbare motoren en onze professionele rijinstructeurs ben je verzekerd van snel resultaat!

Scooter rijbewijs

Het rijbewijs AM is beter bekend als het scooter rijbewijs en is daarnaast ook voor brommers en brommobielen geldig. Rijschool Boomsluiter helpt je bij behalen van het praktijkexamen voor het scooter rijbewijs. Onze ervaren instructeurs leren je omgaan met het voertuig en de situaties die je tegen zal komen in het verkeer.

Aanhangwagen rijbewijs

Leer autorijden met een aanhanger door te oefenen op het aangepaste rijgedrag van de auto en van de aanhanger bij het manoeuvreren.  Het behalen van je rijbewijs BE kan bij Rijschool Boomsluiter snel (afhankelijk van de beschikbaarheid van examenmomenten bij het CBR). Qua lessen kun je kiezen voor meerdere uren rijles achter elkaar of verspreid over een langere periode.

Vrachtwagen rijbewijs

Het C rijbewijs en het rijbewijs CE vallen onder de categorie vrachtwagen rijbewijs. Rijschool Boomsluiter heeft meer dan 35 jaar ervaring in het opleiden van vrachtwagenchauffeurs. Je Krijgt les van een ervaren instructeur en daarmee bieden we vrachtwagen rijlessen van hoge kwaliteit.

Rijtest CBR

Om deel te mogen nemen aan het verkeer met een gemotoriseerd voertuig dien je rijgeschikt te zijn. Dit houdt in dat je lichamelijk en geestelijk in staat bent om te rijden. Dit kan worden beoordeeld aan de hand van een CBR rijtest en ook hier willen wij je graag bij helpen. Dit kan door een rijles te volgen in een eigen auto of een auto van de rijschool.

Andere opleiding?

Staat de gewenste opleiding er niet bij? Kijk ook eens naar onze andere opleidingen?

Beroepsopleiding Theorie

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Een hand waarbij de sleutel aan één vinger hangt

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450

Een autosleutel met een rode strik die vastgehouden wordt door een hand