Over Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter is op 1 mei 1979 opgericht. Er is gestart met het geven van autorijlessen onder de naam Hans Boomsluiter.  Al snel werden onze diensten uitgebreid met het geven van andere praktijklessen voor het behalen van het motorrijbewijs, vrachtwagenrijbewijs en het aanhangwagenrijbewijs. Tegenwoordig is de rijschool onder leiding van Martin Boomsluiter. Rijschool Boomsluiter biedt rijlessen en theorielessen aan voor vrijwel elk voertuig en bieden wij ook verschillende beroepsopleidingen aan zoals taxiopleidingen en nascholingscursussen voor beroepschauffeurs. Wij streven naar een constante verbetering van onze dienstverlening, onze diensten zijn dan ook volledig afgestemd op nieuwste opleidingseisen en de nieuwste technieken.

Verkeersschool Boomsluiter is met ruim 40 jaar brede ervaring op alle gebieden van verkeersopleidingen de vertrouwde partner voor kwalitatieve lessen op het gebied van praktijk en ook theorie. Naast onze constante focus op kwaliteit, staan wij ook bekend om onze fijne en persoonlijke aanpak. De rijinstructeurs zijn flexibel en de lesmomenten worden in overleg bepaald.
Onze doelstelling is om voor iedere individuele leerling de beste opleiding samen te stellen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en koppelen jou graag aan de instructeur die bij jou past. Met meerdere instructeurs in huis vinden wij altijd wel een goede match en blijven wij persoonlijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij uitgegroeid zijn tot een van de meest kwalitatieve en complete rijscholen scholen in en om het Groene hart en Rotterdam.

Klantenbeoordelingen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450