Rijschool Zevenhuizen

Zoek je naar een Rijschool in Zevenhuizen, waarbij je volledig voorbereid wordt op alle onderdelen van het rijexamen? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder. Onze rijschool is gevestigd in Gouda en sinds 1979 helpen we mensen uit de omgeving bij het behalen van hun rijbewijs. Zo ook in Zevenhuizen.

Onze rijschool behaalt keer op keer een relatief hoog slagingspercentage in vergelijking met andere rijscholen. Dit hoge slagingspercentage laat zien dat onze rijlessen naadloos aansluiten op het examen en dat onze leerlingen dankzij onze lessen dus goed voorbereid hun examen ingaan.

Ben je benieuwd naar wat wij je te bieden hebben? Lees hieronder dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Rijlessen in Zevenhuizen

Al meer dan 35 jaar leiden wij mensen op voor het behalen van hun rijbewijs. Wij zijn niet alleen een autorijschool, maar geven ook lessen voor andere voertuigen. Bij onze rijschool kun je terecht voor:

 

Daarnaast geven wij ook beroepsopleidingen en stomen wij je ook klaar voor je theorie examen, zoals je auto theorie examen, wanneer je dat wilt. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, kun je bij ons op locatie theorielessen te volgen. Wanneer je rijlessen in Zevenhuizen wilt volgen, dan halen wij je eerst op.

Vervolgens worden stapsgewijs alle facetten van het rijden geoefend. Je bepaalt zelf op welke tijden je het liefst je rijlessen hebt. Niet alle rijscholen bieden ruime mogelijkheden in lestijden, maar bij Rijschool Boomsluiter kun je van ‘s ochtends tot s ’avonds te lessen en ook op de zaterdag. Verder kunnen wij je ophalen op bijvoorbeeld je werk of op school. Daarnaast kun je kiezen voor een snelcursus, waarbij je binnen een paar dagen volledig voorbereid wordt op het rijexamen. Of je kunt kiezen voor wekelijks een of twee lesmomenten.

Klaarstomen voor je theorie- en praktijkexamen

Rijschool Boomsluiter biedt als autorijschool niet enkel praktijklessen aan, maar stoomt je ook volledig klaar voor het theorie examen. Zo stap je zelfverzekerd de auto in op het uiteindelijke rijexamen. Je eigen ervaren rijinstructeur leert je namelijk vanaf de eerste les een goede voertuigbeheersing, het inschatten van verschillende verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers, het zien van je omgeving en de verscheidene manoeuvres die gevraagd worden op het praktijkexamen.

Naast de professionele rijlessen zijn onze rijinstructeurs altijd in voor een gezellig praatje. Dat is ook gelijk onze missie: een persoonlijke aanpak met een constante focus op kwaliteit.

Snel starten met rijlessen in Zevenhuizen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter in Zevenhuizen en omgeving, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op onze locatie in Gouda. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot je rijopleiding.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!