Motor theorie

Voor het behalen van het motorrijbewijs dient er een theorie-examen en een praktijkexamen te worden afgelegd. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief op het gebied van verkeersopleidingen. Indien je niet in het bezit bent van een autorijbewijs moet je eerst beginnen met motor theorie. Rijschool Boomsluiter geeft niet alleen motorrijles, maar biedt je ook de mogelijkheid om je goed voor te bereiden op het theorie-examen.

motor

Doeltreffend leren

Voor het succesvol behalen van het motor theorie-examen mag je maximaal zes fouten hebben van de vijftig vragen. Dit is vrij streng en daarom is een goede voorbereiding noodzakelijk. Verkeersschool Boomsluiter biedt voor iedereen die rijlessen volgt gratis wekelijkse theoriecursussen aan voor motor theorie en auto theorie. Onze theorielessen worden gegeven op de trainingslocatie in Gouda. Daarnaast bieden wij ook theorieboeken aan voor thuisstudie en adviseren wij diverse online omgevingen om waarin je het theorie-examen kunt oefenen. Ook voor mensen die minder goed kunnen leren is er genoeg begeleiding om de theorie te leren beheersen.

Verkeersschool Boomsluiter

Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van verkeersopleidingen is Rijschool Boomsluiter uitermate geschikt voor het behalen van het theorie- en rijexamen. Met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van elk voertuig kan iedereen hier terecht voor kwalitatieve rijlessen en uiteraard de motor theorie.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!