Rijlessen in Bodegraven en omgeving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede rijschool in Bodegraven voor het halen van je rijbewijs? Stap aan boord van een ervaren rijschool die al meer dan 35 jaar vertrouwen en veiligheid biedt aan leerlingen in Bodegraven en omgeving. Dagelijks worden er rijlessen gegeven vanuit Bodegraven, zodat jij snel en efficiënt je rijbewijs kunt halen! Via onze autorijschool in Bodegraven kun je onder andere je rijbewijs halen voor de auto, scooter, motor, vrachtwagen en je kan je aanhangerrijbewijs halen. Daarnaast bieden wij theoriecursussen aan en kun je beroepsopleidingen bij ons in Bodegraven volgen.

Rijschool Boomsluiter is een veel geziene rijschool in Bodegraven.

Waarom Rijschool Boomsluiter in Bodegraven?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je zou kiezen voor onze rijschool Bodegraven:

  • Goede en ervaren instructeurs
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Goed inhoudelijke rijopleiding
  • Hoog slagingspercentage
  • Veel tevreden mensen gingen je voor
  • Lessen vanuit Bodegraven
  • Je wordt netjes opgehaald en thuisgebracht
  • 35 jaar ervaring met rijlessen in Bodegraven

 

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).

 

Ervaren rijinstructeurs van Boomsluiter

Sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter actief in het opleiden van mensen tot volwaardige verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool in Gouda is ondertussen uitgegroeid tot een complete rijschool waarbij er vrijwel voor elk vervoersmiddel een rijopleiding is zoals motorrijles Bodegraven of autorijles Bodegraven.

Wanneer je bij ons rijlessen in Bodegraven volgt, krijg je les van een rijinstructeur met jarenlange ervaring. Je rijdt in een moderne lesauto en je wordt iedere rijles opgehaald en terug gebracht naar je woning in Bodegraven. Via onze autorijschool Bodegraven is het mogelijk om zeer flexibel autorijlessen te volgen. Jij bepaalt samen met je instructeur wanneer jij het liefste lest: ’s morgens vroeg, in de avonduren of in het weekend? Alles is mogelijk bij onze autorijschool in Bodegraven. Samen met je rijinstructeur ga je in hoofdlijnen de volgende dingen leren: voertuigbeheersing, inschatten van verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers, en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres zoals fileparkeren.

Beste rijinstructeur bij autorijschool Bodegraven

Instructeur Martin Boomsluiter heeft de titel in ontvangst mogen nemen voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’. We zijn hier natuurlijk zeer trots op!

Wil jij ook je rijbewijs halen bij een ervaren instructeur met een hoog slagingspercentage? Rijschool Boomsluiter is een altijd een goede keuze. Je kiest voor een autorijschool Bodegraven waarbij je je rijlessen krijgt van een ervaren rijinstructeur. Hij zet zijn kennis graag voor je in om jou snel en veilig je rijbewijs te laten halen. 

Veilig de weg op in Bodegraven met je rijbewijs

Om je volledig voor te bereiden op het praktijkexamen, kun je bij onze rijschool zelf kiezen welk type voorbereiding op je examen het best bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld in een aantal dagen veel lesuren maken om zodoende snel je rijbewijs te behalen, of je kunt ervoor kiezen om wekelijks een of meerdere rijlessen in te plannen. Daarnaast kun je bij ons rijlessen volgen van maandag tot zaterdag. De rijlessen in Bodegraven zijn ook mogelijk in de avonduren.

Leer een auto goed kennen met behulp van ervaren rijinstructeurs in Bodegraven, zodat je na het behalen van het examen veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Zo ben jij straks een zelfverzekerd bestuurder.

Naast het praktijkexamen willen wij natuurlijk ook dat je het theorie-examen succesvol afrondt. Bij Rijschool Boomsluiter kun je theorielessen volgen in ons trainingscentrum in Gouda. Naast theorielessen volgen, wordt er ook geoefend voor het theorie-examen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij volledig onder controle de weg op gaat na het behalen van je rijbewijs. Wij bieden jou dan ook rijlessen van hoge kwaliteit!

Onze rijopleidingen bij autorijschool Bodegraven

In Bodegraven kun je verschillende rijopleidingen volgen. Zo kun je bij ons terecht voor je autorijbewijs, maar je kunt ook je scooterrijbewijs in Bodegraven of motorrijbewijs in Bodegraven volgen. Wil jij graag je aanhanger rijbewijs halen? Ook dat is mogelijk bij onze rijschool in Bodegraven. Alle rijopleidingen die Rijschool Boomsluiter aanbiedt zijn vanuit Bodegraven te halen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van je rijbewijs halen in Bodegraven.

Rijlessen volgen elders in de regio?

Rijschool Boomsluiter beperkt zich niet alleen tot Gouda, Waddinxveen en Bodegraven voor het halen van je rijbewijs, maar is ook veel werkzaam in de regio. Ook als jij bijvoorbeeld rijlessen zoekt in Boskoop of Moerkapelle kun je bij onze autorijschool terecht voor je scooterbewijs of autorijbewijs. Informeer vrijblijvend als jouw woonplaats niet genoemd wordt, maar je toch graag je rijlessen zou volgen bij Rijschool Boomsluiter. Tegenwoordig zijn wij ook actief als rijschool Oudewater voor het behalen van alle rijbewijzen.

Snel starten met je rijbewijs in Bodegraven

Wil jij al snel starten met rijlessen in Bodegraven? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook kun je op onze locatie in Gouda langskomen om je eerste rijles bij onze autorijschool in te plannen en om zelf je rijinstructeur te kiezen. Zo haal je op jouw manier je scooterbewijs of rijbewijs in Bodegraven.

Prijzen autorijschool Bodegraven

Een van onze instructeurs adviseert na een proefles welke van onze lespakketten het beste aansluit op je wensen en vooral op je kunnen. De prijslijst van onze pakketten bevat meerdere pakketten met een praktijkexamen. Daarnaast krijg je bij een pakket altijd een onbeperkt aantal theorielessen. Wij bieden die elke dinsdagavond aan in onze eigen theoriezaal. Op die manier ga je beide examens met een zeker gevoel in en ben jij straks een veilige deelnemer in het verkeer.

Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Praktijkles 60 minuten€ 60
Tussentijdse toets€ 300
Praktijkexamen€ 300
Pakket B20
20 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.460
Pakket B25
25 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.750
Pakket B30
30 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.040
Pakket B35
35 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.330
Pakket B40
40 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.620

 

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Een hand waarbij de sleutel aan één vinger hangt

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450

Een autosleutel met een rode strik die vastgehouden wordt door een hand