Rijschool Bodegraven

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede rijschool in Bodegraven voor het halen van je rijbewijs? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder. Rijschool Boomsluiter is als ervaren autorijschool al meer dan 35 jaar actief in Gouda en omstreken. Bijna dagelijks kun je rijlessen in Bodegraven volgen. Via onze autorijschool in Bodegraven kun je onder andere je rijbewijs halen voor de auto, scooter, motor, vrachtwagen en kun je je aanhangerrijbewijs halen. Daarnaast bieden wij ook theoriecursussen aan en kun je beroepsopleidingen bij ons volgen.

Rijschool Boomsluiter is een veel geziene rijschool in Bodegraven.

Waarom Rijschool Boomsluiter in Bodegraven?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je zou kiezen voor onze rijschool in Bodegraven:

  • Goede en ervaren instructeurs
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Goed inhoudelijke rijopleiding
  • Hoog slagingspercentage
  • Veel tevreden mensen gingen jou voor
  • Lessen vanuit Bodegraven
  • Je wordt netjes opgehaald en thuisgebracht

 

Ervaren rijinstructeurs van Boomsluiter

Sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter actief in het opleiden van mensen als volwaardige verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool in Gouda is ondertussen uitgegroeid tot een complete rijschool waarbij er vrijwel voor elk vervoersmiddel een rijopleiding is.

Wanneer je bij ons rijlessen in Bodegraven gaat volgen, krijg je les van een rijinstructeur met jarenlange ervaring. Je zult rijden in een moderne lesauto en je wordt iedere rijles opgehaald en terug gebracht. Via onze autorijschool is het mogelijk om zeer flexibel autorijlessen te volgen. Jij bepaalt samen met je instructeur wanneer jij het liefste lest, ’s morgens vroeg, in de avonduren of in het weekend? Alles is mogelijk bij onze rijschool in Bodegraven. Samen met je rijinstructeur ga je  in hoofdlijnen de volgende dingen leren: voertuigbeheersing, inschatten van verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres.

Beste rijinstructeur

Instructeur Martin Boomsluiter heeft de titel in ontvangst mogen nemen voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’. We zijn hier natuurlijk zeer trots op!

Wil jij ook je rijbewijs halen bij een ervaren instructeur met een hoog slagingspercentage? Rijschool Boomsluiter is een altijd een goede keuze. Je kiest voor een autorijschool waarbij je je rijlessen krijgt van een ervaren rijinstructeur. Hij zet zijn kennis graag voor je in om jou snel en veilig je rijbewijs te laten halen.

Vraag snel een proefles aan en maak kennis met Rijschool Boomsluiter!

Veilig de weg op met je rijbewijs

Om je volledig voor te bereiden op het praktijkexamen, kun je bij onze rijschool zelf kiezen welk type voorbereiding op je examen het best bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld in een aantal dagen veel lesuren maken om zodoende snel je rijbewijs te behalen, of je kunt ervoor kiezen om wekelijks een of meerdere lesuren in te plannen. Daarnaast kun je bij ons rijlessen volgen van maandag tot zaterdag. De rijlessen in Bodegraven zijn ook mogelijk in de avonduren.

Leer een auto goed kennen met hulp van ervaren rijinstructeurs, zodat je na het behalen van het examen veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

Naast het praktijkexamen willen wij natuurlijk ook dat je het theorie-examen succesvol afrondt. Bij Rijschool Boomsluiter kun je theorielessen volgen in ons trainingscentrum in Gouda. Naast theorielessen volgen, wordt er ook geoefend voor het theorie-examen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij volledig onder controle de weg op gaat na het behalen van je rijbewijs. Wij bieden jou dan ook rijlessen van hoge kwaliteit!

Onze rijopleidingen bij autorijschool Bodegraven

In Bodegraven kun je verschillende rijopleidingen volgen. Zo kun je bij ons terecht voor je autorijbewijs, maar je kunt ook je scooterrijbewijs of motorrijbewijs in Bodegraven volgen. Wil jij graag je aanhanger rijbewijs halen? Ook dat is mogelijk bij onze rijschool in Bodegraven. Alle rijopleidingen die Rijschool Boomsluiter aanbiedt zijn vanuit Bodegraven te halen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook rijlessen volgen vanuit elders uit de regio?

Rijschool Boomsluiter beperkt zich niet alleen tot Gouda, Waddinxveen en Bodegraven, maar is ook veel werkzaam in de regio. Ook als jij bijvoorbeeld rijlessen zoekt in Boskoop of Moerkapelle kun je bij onze autorijschool terecht. Informeer vrijblijvend als jouw woonplaats niet genoemd wordt, maar je toch graag je rijlessen zou volgen bij Rijschool Boomsluiter.

Snel starten

Wil jij al snel starten met rijlessen in Bodegraven? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook kun je op onze locatie in Gouda langskomen om je eerste rijles bij onze autorijschool in te plannen en om zelf je rijinstructeur te kiezen.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!