Rijschool Waddinxveen

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Waddinxveen of omstreken? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder. Rijschool Boomsluiter is als ervaren rijschool al meer dan 35 jaar actief in Gouda en omstreken. Bijna dagelijks worden er ook rijlessen gegeven vanuit Waddinxveen. Wij halen je op op een locatie naar keuze en brengen je ook weer netjes terug.

Verschillende soorten rijlessen

Bij Rijschool Boomsluiter kun je als inwoner van Waddinxveen natuurlijk terecht voor je autorijbewijs. Daarnaast is het ook mogelijk om te rijlessen voor de volgende rijbewijzen:

  • Scooterrijbewijs
  • Motorrijbewijs
  • Aanhangerrijbewijs
  • Vrachtwagenrijbewijs

Het is ook mogelijk om beroepsopleidingen bij Rijschool Boomsluiter te volgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het lessen voor deze beroepsopleidingen in Waddinxveen.

Theorielessen volgen

Als je autorijlessen of motorrijlessen volgt bij Rijschool Boomsluiter, bieden wij je de mogelijkheid om gratis theorielessen te volgen op onze trainingslocatie in Gouda.

Ervaren rijinstructeurs van Boomsluiter

Sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter actief in het opleiden van mensen als volwaardige verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool is ondertussen uitgegroeid tot een complete rijschool waarbij er vrijwel voor elk vervoersmiddel een rijopleiding is. Instructeur Martin Boomsluiter heeft bovendien de titel in ontvangst mogen nemen voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’.

Wanneer je bij ons gaat lessen, krijg je les van een rijinstructeur met jarenlange ervaring. Je zult rijden in een moderne lesauto en je wordt opgehaalden thuisgebracht. Samen met je rijinstructeur ga je in hoofdlijnen de volgende dingen leren: voertuigbeheersing, inschatten van verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres.

Klaargestoomd de weg op

Om je volledig voor te bereiden op het uiteindelijke praktijkexamen, kun je bij ons zelf kiezen hoe je dat het liefste wilt. Je kunt bijvoorbeeld in een aantal dagen veel lesuren maken om zodoende snel je rijbewijs te behalen, of ervoor kiezen om wekelijks een of meerdere lesuren in te plannen. Daarnaast kun je bij ons lessen van maandag tot zaterdag. Ook in de avonduren.

Naast het praktijkexamen willen wij natuurlijk ook dat je het theorie-examen succesvol afrondt. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om op ons trainingscentrum in Gouda theorielessen te volgen en om examens te oefenen.

Rijschool in de regio

Rijschool Boomsluiter is een begrip in de regio en is dan ook vaak te zien als autorijschool in Bodegraven, Moordrecht en Gouda. Bij onze rijschool kan je rijlessen volgen op een moment dat het jou uitkomt! Ook in de avonduren of in het weekend is onze rijschool geopend voor het volgen van rijlessen. Wij zijn trots op ons hoge slagingspercentage en wensen al onze kandidaten veel veilige kilometers toe. Wil jij ook je autorijbewijs halen of wil je leren motorrijden? Neem dan contact op met Rijschool Boomsluiter.

Snel starten

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om je rijbewijs te halen als je in Waddinxveen woont! Ook kun je op onze locatie in Gouda langskomen om je eerste rijles in te plannen en je rijinstructeur te kiezen.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!