Rijschool Moordrecht

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Moordrecht? Dan helpen we je graag verder. Rijschool Boomsluiter is als ervaren rijschool actief in de regio Gouda, maar ook als rijschool Moordrecht zijn wij bijna dagelijks te vinden in de omgeving. Vaak beginnen de rijlessen op een rustige plaats en wordt er op het industrieterrein aandacht gegeven aan de speciale verrichtingen zoals inparkeren en straatje keren. Onze ervaren instructeurs helpen je graag verder om je rijbewijs te halen. Onze autorijschool is een begrip in de omgeving!

Wil je kennismaken met Rijschool Boomsluiter en de rijinstructeur? We bieden je graag een proefles aan!

Ervaren instructeurs

Rijschool Boomsluiter heeft jarenlange ervaring als rijschool in Moordrecht en omgeving. Tijdens de rijles krijg je dan ook instructies van een rij instructeur die een ruime ervaring heeft achter het stuur. De instructeur helpt je om alle situaties in het verkeer te herkennen en om op een goede manier te handelen. Vragen over het rijgedrag van de auto en van andere verkeersgebruikers kan de instructeur goed beantwoorden, maar ook voor een gezellig praatje zijn de instructeurs altijd in.

Klaarstomen voor je rij examen

Vanaf de eerste les staat het doel centraal: afrijden en je rijbewijs halen. Moordrecht leent zich als dorp aan de IJssel uitstekend voor een eerste rijles en de kennismaking met de auto. De bochtige dijk is een goede plek om te leren hoe een auto reageert op het sturen en het gaspedaal. De straatjes van Moordrecht zullen vervolgens gebruikt worden om je kennis te laten maken met voorrangsregels en manoeuvreren. Daarna gaan we al snel de snelweg op om je daar te leren hoe je je het beste in het verkeer kunt gedragen.

Verder helpen we je ook graag bij de theorie. Tijdens de rijlessen zal regelmatig je kennis getoetst worden, maar ook daarnaast kunnen we je cursussen bieden om alle theorie op tijd te leren.

Rijlessen in Moordrecht

Op zoek naar een geschikte rijopleiding in Moordrecht? Neem snel contact op met Rijschool Boomsluiter om een afspraak te maken. Onze rijschool biedt naast het autorijbewijs ook nog andere rijlessen aan:

 

Vraag voor andere typen rijlessen, zoals het be rijbewijs, informatie bij ons aan. Wij helpen je graag met het halen van een veilig en kwalitatief hoogwaardig auto- of motorrijbewijs of aanhanger rijbewijs.

Motorrijles Moordrecht

Wanneer je 18 jaar bent kun je starten met het halen van je motorrijbewijs. Als je in Moordrecht woont kun je hier ook het beste je rijlessen volgen omdat je veel op deze wegen zult rijden. De eerste motorrijlessen focussen zich rijvaardigheid. Je leert om te gaan met de motor, bochten nemen, keren en nog veel meer. Daarna gaan we de weg in Moordrecht en omgeving op. Tijd om je rijvaardigheid in de praktijk te brengen. Tijdens de rijles ga je rustige landwegen op maar ook de drukke snelweg. Uiteindelijk haal rij je af bij het CBR en ben je de trotse bezitten van een motorrijbewijs.

Contact met Rijschool Boomsluiter in Moordrecht

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen in Moordrecht? Neem dan gerust contact op of vraag een proefles aan! We helpen je graag verder om je rijbewijs te halen als inwoner van Moordrecht!

  • DD slash MM slash JJJJ

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450