Net als voor het rijden met een auto een autorijbewijs nodig is, is er voor het rijden op een scooter een rijbewijs nodig. Voor een scooter heb je een rijbewijs AM nodig. Dit rijbewijs is niet alleen een scooterrijbewijs, maar is ook nodig als je wilt rijden op een brommer of brommobiel.

Om het scooterrijbewijs te halen, is het nodig om een theorie certificaat te hebben en met succes een praktijk rijexamen af te leggen. Rijschool Boomsluiter heeft meer dan 35 jaar ervaring met betrekking tot het opleiden van mensen voor het behalen van rijvaardigheidsbewijzen. Wij leiden niet alleen op voor het scooterrijbewijs, maar bijvoorbeeld ook voor het autorijbewijs of het motorrijbewijs. Voor het behalen van je AM-rijbewijs voor de scooter ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Prijzen scooterrijbewijs halen Rijschool Boomsluiter

Pakket scooterrijbewijs
5 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 435
Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Theorie examen€ 41
Praktijkles 60 minuten€ 50
Praktijkexamen€ 220

Gemiddeld bestaat het aantal lesuren voor een scooterrijbewijs uit 5 uur. Bij Rijschool Boomsluiter vinden wij het echter van groot belang dat je een veilige deelnemer in het verkeer bent. Daarom bepaalt de instructeur wanneer je klaar bent voor je praktijkexamen. Na de eerste les maken we een schatting van het aantal benodigde lessen zodat je veilig deelneemt aan het verkeer.

Onze pakketten voor het scooterrijbewijs bevatten geen theorie examen omdat je deze zelf aan kunt vragen via de website van het CBR. Wel krijg je een praktijkexamen wanneer je een lespakket afsluit.

Ervaren rijinstructeurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Gouda of omstreken voor het behalen van je AM-rijbewijs, oftewel het scooterrijbewijs? Rijschool Boomsluiter staat garant voor kwaliteit en zorgt dat je snel op je scooter kunt stappen.

Onze gecertificeerde rijinstructeurs zorgen ervoor dat je in korte tijd goed bent opgeleid voor het echte rijexamen en je veilig de weg op kunt op je scooter. Ook voor theorielessen voor het scooterrijbewijs kan Rijschool Boomsluiter uitkomst bieden. Zo zijn er mogelijkheden om op de locatie in Gouda te oefenen voor het rijbewijs onder persoonlijke begeleiding.

Daarnaast beschikken wij ook over theorieboeken voor zelfstudie en bieden we de mogelijkheid om online te oefenen. Zo haal je je rijbewijs op een manier die bij jou past.

Tijdens onze rijlessen word je geholpen en onderwezen door een van onze ervaren rijinstructeurs die met een persoonlijke en flexibele aanpak te werk gaan. Iedereen wil graag zo snel mogelijk het rijbewijs voor de scooter halen en dat is dan ook ons uitgangspunt. Onze opleiding streeft ernaar om iedereen veilig, verantwoord en zelfverzekerd deel te laten nemen aan het verkeer.

Indien nodig ontvang je voor de rijles alle benodigdheden en materialen voor op de scooter, zoals een helm en kleding.

Je scooterrijbewijs halen bij Rijschool Boomsluiter

Iedereen die graag snel zijn of haar rijbewijs AM wil halen voor voordelige tarieven is bij Rijschool Boomsluiter aan het juiste adres. Een ervaren rijinstructeur zal je vervolgens helpen bij het leren scooter rijden om zodoende het rijbewijs te halen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over het scooterrijbewijs of over de rijlessen voor de scooter? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct een proefles aanvragen?

Bij Rijschool Boomsluiter streven wij ernaar om veilige deelnemers in het verkeer af te leveren. Daarom adviseren wij om een proefles aan te vragen waarna een van onze ervaren rijinstructeurs een persoonlijk lessenpakket aanbeveelt. Op die manier ga jij met een zeker gevoel je rijexamen in en is de kans van slagen voor je scooterrijbewijs veel groter.

  • DD slash MM slash JJJJ

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450