Motorrijbewijs

Deelnemen aan het verkeer met een motor mag alleen wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs A. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het geven van verkeerslessen en zal je helpen bij het behalen van je praktijkexamen voor de motor. Ook dient er een theorie-examen met succes afgelegd te worden, voordat er aan het praktijkexamen deelgenomen mag worden. De rij instructeurs van Rijschool Boomsluiter hebben een doelgerichte aanpak die ervoor zorgt dat je snel in staat bent om het praktijkexamen af te leggen. Bovendien leer je de motor beheersen in de situaties die je tegen zult gaan komen op de weg. Op die manier zorg je ervoor dat je met zelfvertrouwen op de motor kan stappen na het behalen van je motorrijbewijs en dat je weet waar je met een motor tot in staat bent. Zo kan je veilig met je motor omgaan en zal je heel veel plezier beleven aan je motor rijbewijs.

blauwe motor, motorrijbewijs halen

Doelgerichte aanpak

Het motorrijbewijs halen kan door te slagen voor het rijbewijs A1, A2 of het A-rijbewijs. Dit zijn de drie categorieën binnen het motorrijbewijs en verschillen op het gebied van de leeftijd van de berijder, ervaring en het gewicht van de motor. Om je ze goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen ben je bij Boomsluiter aan het juiste adres.

Proefles motor

Je kunt contact met ons opnemen om een proefles af te spreken en daarna kun je besluiten of je lessen wilt gaan volgen. Voor de rijles wordt je voorzien van alle benodigdheden, zoals een helm. Laarzen, handschoenen, motorjas, regenbroek en andere benodigdheden.

Motorrijbewijs behalen

Om aan de praktijklessen deel te mogen nemen dien je over een autorijbewijs te beschikken of een motor theoriecertificaat. Snel je motorrijbewijs halen is bij Boomsluiter geen probleem. Met meer dan 35 jaar ervaring bieden wij de professionele en doelgerichte aanpak die ervoor zorgt dat dit zeker haalbaar is.

Rijschool Boomsluiter

Bij Verkeersschool Boomsluiter ben je aan het juiste adres voor het behalen van het A1, A2 of A-rijbewijs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een proefles aan te vragen indien gewenst. Ook voor theorielessen op onze trainingslocatie of online kun je contact met ons opnemen. Onze motor rijlessen zullen je in staat stellen om goed voorbereid deel te nemen aan het rijexamen en je snel te laten slagen voor je motor rijbewijs.

Motorrijbewijs halen in regio Gouda

Ondanks dat Rijschool Boomsluiter de hoofdlocatie in Gouda heeft, kun je ook in omliggende plaatsen motorrijlessen volgen. Zo kun je bijvoorbeeld motorrijles volgen vanuit Haastrecht, Zevenhuizen, Bodegraven of Bergambacht.

Proefles aanvragen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!