Rijschool Bergambacht

Woon je in Bergambacht en wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder! Je persoonlijke  rijinstructeur die je helpt door middel van een persoonlijke aanpak. Zo oefenen wij alle verkeerssituaties en word je volledig klaargestoomd om zelfverzekerd het rijexamen in te gaan. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ervaren rijinstructeur van Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in verkeersopleidingen. Dit maakt Rijschool Boomsluiter met meer dan 35 jaar ervaring een van de langst bestaande rijscholen in de regio. Verder heeft Martin Boomsluiter de titel voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’ gewonnen. Deze landelijke wedstrijd werd gehouden onder de 30 beste rijinstructeurs van Nederland. Zo ben je verzekerd van kwaliteitsrijlessen. Ook onze andere rijinstructeurs hebben veel ervaring en  niet worden blijvend opgeleid om aan de laatste eisen van het CBR te voldoen.

Een uitstekende voorbereiding

Rijschool Boomsluiter richt zich naast het bieden van de hoogste kwaliteit rijlessen ook op een fijne en persoonlijke rijervaring.  Zo kan er in overleg bepaald worden hoeveel lessen je wilt, hoelang de lessen duren en op welke tijd je het liefste lest. Daarnaast staan onze rijinstructeurs altijd open voor een gezellig praatje tijdens de les. Zo wordt je professioneel klaargestoomd voor je rijexamen op een fijne en gezellige manier. Daarnaast werken wij gestructureerd door eerst goed de voertuigbeheersing te leren. Vervolgens leer je al gauw verschillende verkeerssituaties, het inschatten van andere verkeersdeelnemers en het rijden in een dorp als Bergambacht.

Rijlessen in Bergambacht

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op onze locatie in Gouda. Wij helpen al jaren mensen in Bergambacht bij het behalen van het rijbewijs en het rijden in deze omgeving. Ook kun je gratis theorie-examens oefenen ons op locatie. Zo ben je volledig klaar om succesvol je theorie- en praktijkexamen te behalen!

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!