Rijschool Bodegraven

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Bodegraven of omstreken? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder. Rijschool Boomsluiter is als ervaren rijschool al meer dan 35 jaar actief in Gouda en omstreken. Zo lessen wij ook vrijwel dagelijks in Bodegraven. Wij bieden onder andere een rijopleiding aan voor auto, scooter, motor, vrachtwagen en het rijden met een aanhanger. Daarnaast bieden wij ook theoriecursussen aan en geven wij ook beroepsopleidingen.

Ervaren rijinstructeurs van Boomsluiter

Sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter actief in het opleiden van mensen als volwaardige verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool is ondertussen uitgegroeid tot een complete rijschool waarbij er vrijwel voor elk vervoersmiddel een rijopleiding is. Instructeur Martin Boomsluiter heeft bovendien de titel in ontvangst mogen nemen voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’.

Wanneer je bij ons gaat lessen, krijg je les van een rijinstructeur met jarenlange ervaring. Je zult rijden in een moderne lesauto en je wordt opgehaald. Samen met je rijinstructeur ga je  in hoofdlijnen de volgende dingen leren: voertuigbeheersing, inschatten van verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres.

Klaargestoomd de weg op

Om je volledig voor te bereiden op het uiteindelijke praktijkexamen, kun je bij ons zelf kiezen hoe je dat het liefste wilt. Je kunt bijvoorbeeld in een aantal dagen veel lesuren maken om zodoende snel je rijbewijs te behalen, of ervoor kiezen om wekelijks een of meerdere lesuren in te plannen. Daarnaast kun je bij ons lessen van maandag tot zaterdag. Ook in de avonduren.

Naast het praktijkexamen willen wij natuurlijk ook dat je het theorie-examen succesvol afrondt. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om op ons trainingscentrum in Gouda theorielessen te volgen en om examens te oefenen.

Snel starten

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook kun je op onze locatie in Gouda langskomen om je eerste rijles in te plannen en je rijinstructeur te kiezen.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!