Aanhangwagen rijbewijs BE

Indien je aan het verkeer wilt deelnemen met een zware aanhangwagen of je wilt bijvoorbeeld paardentrailer gaan rijden dan is het goed om na te gaan of u hiervoor een BE rijbewijs nodig heeft.  De voorwaarden van wanneer dit moet zijn vrij complex. Graag staan wij u te woord om samen te bepalen of je een E rijbewijs nodig hebt om te rijden met de aanhanger die je voor ogen hebt.Aanhanger menu

Effectieve rijopleiding

Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het opleiden van rijbekwame bestuurders. Zo bieden we onder meer rijlessen aan voor het halen van je auto rijbewijs in Gouda, scooterrijbewijs en je e-rijbewijs. Met meer dan 35 jaar ervaring en een aantal ervaren rijinstructeurs is Rijschool Boomsluiter meer dan geschikt voor het behalen van je aanhanger rijbewijs. Onze effectieve rijopleiding zorgt ervoor dat je in een relatief korte tijd klaar bent voor je rijexamen. Naast deze effectieve aanpak, bieden wij ook voordelige tarieven en pakketten aan, waardoor de kosten voor je rijbewijs laag blijven. Flexibiliteit is geen onbekend begrip voor ons, jij kiest de opleiding die het beste aansluit bij jouw rijervaring en wensen. Wil je graag een dagopleiding, een losse rijles of liever een rijlessenpakket voor je aanhanger rijbewijs dan is dit uiteraard geen probleem. Jij bepaalt welke aanpak je het liefste hebt en dan bieden wij je een ervaren instructeur, een betrouwbare auto en aanhangwagen. Onze persoonlijke aanpak zorgt er bovendien ook voor dat de rijlessen worden afgestemd op je rijervaring, zodat je snel naar je BE rijbewijs kunt toewerken en kunt rijden met de meest gangbare aanhangers en caravans.

Rijschool Boomsluiter

Wil jij graag snel op pad met de aanhanger dan is Rijschool Boomsluiter de aangewezen rijschool. Onze jarenlange ervaring biedt je de garantie voor succesvolle rijlessen. Daarnaast staat een fijne relatie hoog in het vaandel en doen we er alles aan om de rijopleiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kun je natuurlijk gerust langs komen op locatie om de gewenste aanpak te bespreken.

Direct inschrijven

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!