Rijlessen in Waddinxveen en omgeving

Wil jij graag veilig en zelfverzekerd de weg op kunnen? Ontdek dan nu de meest betrouwbare rijschool in Waddinxveen en omgeving! Stap aan boord van een ervaren rijschool die al meer dan 35 jaar vertrouwen en veiligheid biedt aan leerlingen in Gouda en omgeving. Bijna dagelijks worden er rijlessen gegeven vanuit Waddinxveen, zodat jij snel en efficiënt je rijbewijs kunt halen! Geniet van het ultieme gemak van onze ophaal- en terugbrengservice op een locatie naar keuze, zodat je geen tijd en moeite hoeft te verspillen aan reizen. Dit betekent dat je zonder stress en gedoe een les kunt inplannen na school of werk en toch op tijd op je bestemming kunt zijn.

Diverse rijlespakketten voor een optimale leerervaring

Als inwoner van Waddinxveen hoef je niet verder te zoeken dan Rijschool Boomsluiter voor het behalen van je autorijbewijs en nog veel meer! Al onze rijlessen worden aangeboden in Waddinxveen, wat betekent dat je gemakkelijk en dichtbij huis kunt oefenen voor de volgende rijbewijzen:

Rijschool Boomsluiter biedt ook diverse beroepsopleidingen die je kunnen helpen je doelen te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze professionele en ervaren instructeurs je kunnen helpen bij het volgen van deze beroepsopleidingen in Waddinxveen. Wij helpen je graag om de opleiding te halen.

Klaargestoomd de weg op

Bij Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen heb je de vrijheid om je rijopleiding op jouw manier te volgen. Wil je snel je rijbewijs halen? Dan kun je bij ons intensieve lessen volgen met veel rijuren per dag. Liever rustig aan en wekelijks lessen plannen? Ook dat is geen probleem. En als je het druk hebt, bieden we lessen aan van maandag tot en met zaterdag, zelfs in de avonduren. Wij denken graag flexibel met je mee, zodat jij snel en zelfverzekerd achter het stuur zit.

Rijschool Waddinxveen voor motorrijles

Ontdek de vrijheid en opwinding van motorrijden met de motorrijlessen van Rijschool Boomsluiter! Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze motorrijlessen in Waddinxveen zijn ontworpen om je voor te bereiden op elke situatie die je kunt tegenkomen op je gemotoriseerde tweewieler. Met ons moderne lesmateriaal en persoonlijke coaching zorgen we ervoor dat je snel en efficiënt je motorrijbewijs haalt. Bij Rijschool Boomsluiter starten we je motorrijlessen met de focus op voertuigbeheersing. We leren je essentiële vaardigheden en bijzondere verrichtingen om soepel en veilig te manoeuvreren met je motor, zoals zigzag sturen en straatje keren. Zodra je deze beheerst, gaan we verder met het verkennen van de wegen in en rond Waddinxveen. Onze deskundige instructeurs leren je niet alleen om te rijden in de bebouwde kom, maar ook op drukkere N-wegen en snelwegen, zodat je klaar bent om elke uitdaging op de weg aan te gaan.

Bij Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen zorgen we dat je goed voorbereid het praktijkexamen voor je motorrijbewijs in gaat. Ook bieden we begeleiding en training voor het theoretische examen, zodat je alle kennis hebt die je nodig hebt om te slagen. Met onze uitgebreide en persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van succes. Meld je vandaag nog aan voor onze motorrijlessen en laat ons je helpen om je motorrijbewijs te behalen!

 

Kauan Koot
Kauan Koot
2022-12-15
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 1x geslaagd. Gezellige en zeer beleefde rij instructeurs. Complimenten, zeer tevreden!
Ronald Hoeven Van Der
Ronald Hoeven Van Der
2021-10-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bedankt voor de (levens) lessen
Robert Wildemans
Robert Wildemans
2020-07-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Duidelijk verhaal
Ankie de Wit
Ankie de Wit
2020-05-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer fijne rijschool waar ze echt de tijd voor je nemen! Feedback word juist op een opbouwende manier gegeven, in plaats van afkraken. Fouten maken mag (binnen de kaders natuurlijk).

 

Theorielessen voor een vlotte examenvoorbereiding

Bij Rijschool Boomsluiter begrijpen we dat goed rijden een combinatie is van begrip van de theorie en oefening in de praktijk. Daarom bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om gratis theorielessen te volgen op onze trainingslocatie in Gouda. Zo krijg je niet alleen de praktijk, maar ook de theorie van het rijden goed onder de knie, waardoor je uiteindelijk een betere deelnemer in het verkeer bent. Wij zijn experts in de kennis die nodig is voor bijvoorbeeld je auto theorie-examen, en we zijn er om je te ondersteunen op je weg naar succes. Doe mee en word een zelfverzekerde bestuurder met Rijschool Boomsluiter!

Ervaren rijinstructeurs van autorijschool Boomsluiter

Al sinds 1979 leidt Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen en omgeving mensen op tot bekwame verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool, is uitgegroeid tot een volledige rijschool, met rijopleidingen voor vrijwel elk type vervoermiddel.

Bij ons in Waddinxveen krijg je rijles van een instructeur met jarenlange ervaring. Je leert rijden in een moderne lesauto en wordt opgehaald en thuisgebracht na elke les. Samen met je instructeur leer je de essentiële vaardigheden voor veilig autorijden, zoals voertuigbeheersing, het inschatten van verkeerssituaties en andere weggebruikers, en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. Maar we begrijpen dat iedereen op zijn eigen tempo en manier leert, daarom krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding die is aangepast op jouw niveau en behoeften.

Instructeur Martin Boomsluiter heeft zelfs de eer gehad om de titel van ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’ te ontvangen. Kies voor Rijschool Boomsluiter en profiteer van onze jarenlange ervaring, uitstekende instructeurs en complete aanbod van rijopleidingen!

Wat kosten autorijlessen bij autorijschool Waddinxveen?

Door te beginnen met het volgen van een proefles krijg je één advies op maat! Rijschool Boomsluiter biedt diverse lespakketten aan die je kunt terugvinden in onze prijslijst. Onze instructeurs zullen je adviseren welk van deze pakketten het beste aansluit bij jouw rijgedrag. Het is voor ons van groot belang om veilige weggebruikers op te leiden, en voldoende lessen volgen draagt bij aan het vertrouwen waarmee je je rijexamen tegemoet gaat.

Theorieboeken€ 45
Internet theoriecursus€ 50
Praktijkles 60 minuten€ 60
Tussentijdse toets€ 300
Praktijkexamen€ 300
Pakket B20
20 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.460
Pakket B25
25 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 1.750
Pakket B30
30 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.040
Pakket B35
35 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.330
Pakket B40
40 uur rijles inclusief praktijkexamen
€ 2.620

Jouw betrouwbare rijschool in Waddinxveen en omstreken

Rijschool Boomsluiter is dé autoriteit op het gebied van rijlessen in de regio Waddinxveen en omstreken. Onze bekendheid strekt zich uit tot Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Bergambacht en Zevenhuizen. Onze hoge slagingspercentages zijn een bewijs van onze expertise en ons vermogen om onze kandidaten klaar te stomen voor veilige kilometers op de weg. Wil jij ook jouw autorijbewijs behalen of leren motorrijden bij een gerenommeerde rijschool in de regio Waddinxveen? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool Boomsluiter en start jouw avontuur op de weg naar succes!

  • DD slash MM slash JJJJ

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Een hand waarbij de sleutel aan één vinger hangt

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450

Een autosleutel met een rode strik die vastgehouden wordt door een hand