Rijschool Waddinxveen

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Waddinxveen of omstreken? Dan helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder. Rijschool Boomsluiter is als ervaren rijschool al meer dan 35 jaar actief in Gouda en omstreken. Bijna dagelijks worden er rijlessen gegeven vanuit Waddinxveen. Wij halen je op, op een locatie naar keuze en brengen je ook weer netjes terug. Zo hoef jij geen moeite te doen en is een les ook gemakkelijk in te plannen na school of na werk.

Verschillende soorten rijlessen

Bij Rijschool Boomsluiter kun je als inwoner van Waddinxveen natuurlijk terecht voor je autorijbewijs. Daarnaast is het mogelijk om rijlessen te volgen in Waddinxveen voor de volgende rijbewijzen:

  • Scooterrijbewijs
  • Motorrijbewijs
  • Aanhangerrijbewijs
  • Vrachtwagenrijbewijs

Het is ook mogelijk om beroepsopleidingen bij Rijschool Boomsluiter te volgen. Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor lessen van deze beroepsopleidingen in Waddinxveen. Wij helpen je graag om de opleiding te halen.

Rijschool Waddinxveen voor motorrijles

Zoals hierboven aangegeven kun je bij ons ook terecht voor je motorrijbewijs. Met onze motorrijlessen in Waddinxveen stomen we je klaar voor elke mogelijke situatie die je kunt tegenkomen op je gemotoriseerde tweewieler. Allereerst helpen we je met voertuigbeheersing. Hierbij leer je bijzondere verrichtingen uit te voeren met je motor. Denk bijvoorbeeld aan zigzag sturen of straatje keren. Nadat de voertuigbeheersing onder controle is gaan we de wegen in Waddinxveen en omgeving op. We leren je rijden in de bebouwde kom, maar ook op drukkere N-wegen en snelwegen.Bij Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen zorgen we dat je goed voorbereid het praktijkexamen voor je motorrijbewijs in gaat. Ook kunnen we je helpen bij het voorbereiden van je theorie examen.

Theorielessen volgen

Wij zijn ons er als rijschool van bewust dat goed rijden een samenspel is tussen het begrijpen van de theorie en het oefenen in de praktijk.  Als je autorijlessen of motorrijlessen volgt bij Rijschool Boomsluiter, bieden wij je daarom de mogelijkheid om gratis theorielessen te volgen op onze trainingslocatie in Gouda. Zo krijg je niet alleen de praktijk, maar ook de theorie van het rijden goed onder de knie, waardoor je uiteindelijk een betere deelnemer in het verkeer bent. Wij zijn goed op de hoogte van de kennis die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je auto theorie examen en kunnen je daarom goed helpen.

Ervaren rijinstructeurs van autorijschool Boomsluiter

Sinds 1979 is Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen en omgeving actief in het opleiden van mensen tot volwaardige verkeersdeelnemers. Wat ooit begon als een autorijschool is ondertussen uitgegroeid tot een complete rijschool, waarbij er vrijwel voor elk vervoersmiddel een rijopleiding is. Instructeur Martin Boomsluiter heeft bovendien de titel in ontvangst mogen nemen voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’.

Wanneer je bij ons in Waddinxveen gaat lessen, krijg je les van een rijinstructeur met jarenlange ervaring. Je rijdt in een moderne lesauto en je wordt opgehaald en na de les thuisgebracht. Samen met je rijinstructeur ga je in hoofdlijnen de volgende dingen leren: voertuigbeheersing, inschatten van verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. Natuurlijk rijdt niet iedereen op dezelfde manier en krijg je tijdens de lessen persoonlijke hulp, die is afgesteld op jouw kennis en kunde.

Klaargestoomd de weg op

Om je volledig voor te bereiden op het uiteindelijke praktijkexamen, kun je bij ons zelf kiezen hoe je dat het liefste wilt. Je kunt bijvoorbeeld in een aantal dagen veel lesuren maken om zodoende snel je te slagen, of ervoor kiezen om wekelijks een of meerdere lesuren in te plannen. Daarnaast kun je bij ons lessen van maandag tot zaterdag. Ook in de avonduren. Wanneer je ook wilt lessen: Rijschool Boomsluiter in Waddinxveen is flexibel en denkt graag met je mee.

Naast het praktijkexamen willen wij natuurlijk ook dat je het theorie-examen succesvol afrondt. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om op ons trainingscentrum in Gouda theorielessen te volgen en om examens te oefenen.

Rijschool Waddinxveen en omstreken

Rijschool Boomsluiter is een begrip in de regio en is dan ook vaak te zien als autorijschool in Bodegraven, Moordrecht, Waddinxveen, Gouda en Zevenhuizen. Bij ons kan je rijlessen volgen op een moment dat het jou uitkomt! Ook in de avonduren of in het weekend is zijn wij geopend voor het volgen van rijlessen. Wij zijn trots op ons hoge slagingspercentage en wensen al onze kandidaten veel veilige kilometers toe. Wil jij ook je autorijbewijs halen of leren motorrijden bij een rijschool die goed bekendstaat in de regio Waddinxveen? Neem dan contact op met Rijschool Boomsluiter.

Snel starten bij rijschool Waddinxveen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om je rijbewijs te halen als je in Waddinxveen woont! Ook kun je op onze locatie in Gouda langskomen om je eerste rijles in te plannen en je rijinstructeur te kiezen.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450