Autorijbewijs

Om deel te nemen aan het verkeer met een personenauto is een rijbewijs B verplicht. Dit rijbewijs B kan behaald worden door een praktijkexamen af te leggen bij het CBR. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief in het geven van rijlessen voor dit type rijbewijs. Voordat het praktijkexamen mag worden afgelegd dient eerst het theorie-examen behaald te worden. Ook voor theorietrainingen ben je bij Boomsluiter aan het juiste adres. Deze theorietrainingen kun je gratis volgen wanneer je bij ons lest.

rijbewijs Gouda halen

Betrouwbare rijlessen om snel je rijbewijs te halen in Gouda

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool om snel en op een fijne manier je rijbewijs B te halen dan staat Rijschool Boomsluiter voor je klaar. Wij beschikken over meerdere professionele rijinstructeurs die je kunnen begeleiden naar het praktijkexamen. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang je wilt lessen. Het is zowel mogelijk om doordeweeks als in het weekend te lessen. We rijden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voorafgaand aan je rijles word je opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. Met deze flexibele en persoonlijke aanpak willen wij elke autorijles zo gemakkelijk en fijn mogelijk maken. Uiteraard zijn onze gecertificeerde rijinstructeurs er op gericht om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het behalen van je rijbewijs en om extra lessen te voorkomen. Zo streven wij naar de hoogste kwaliteit en service voor een lage prijs. Onze betaalbare tarieven voor rijlessen of voordelige lespakketten zullen de kosten voor het rijbewijs ook laag houden. Ook voor de voorbereiding van het theorie-examen biedt Rijschool Boomsluiter uitkomst. Zo is er persoonlijke begeleiding tijdens onze gratis wekelijkse theorielessen voor mensen met een lespakket op onze locatie in Gouda, maar geven wij ook online mogelijkheden om te leren en te oefenen.

Rijschool Boomsluiter

Wij helpen iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat iedereen kan afstemmen hoe diegene graag wilt lessen. Daarnaast ben je verzekerd van een professionele aanpak tijdens de autorijlessen om zodoende snel stappen te maken richting het rijbewijs B. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je rijbewijs te halen in Gouda? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie.

Ook wanneer je na je autorijbewijs gelijk je rijbewijs voor je aanhanger wilt halen kunnen we je daar bij Rijschool Boomsluiter mee helpen. Wil je hier meer over weten? Lees dan meer op de pagina over het halen van je aanhanger rijbewijs.

Proefles aanvragen

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!