Code 95 basiskwalificatie

Een beroepsmatig chauffeur in het bezit van een vrachtwagen of een bus dient naast het rijbewijs C of rijbewijs D ook de code 95 basiskwalificatie te hebben. Dit is een aanduiding op het rijbewijs dat achter de voertuigcategorie geplaatst wordt. Rijschool Boomsluiter biedt theorie- en praktijkcursussen aan om de code 95 aantekening te behalen of juist te verlengen, aangezien er om de vijf jaar cursussen gedaan moeten worden om deze aantekening te behouden.

Kwalitatieve cursussen

Om deze code 95 vakbekwaamheid te behalen dien je 35 uur nascholing te volgen. Deze nascholing komt in de vorm van theoriecursussen en praktijkcursussen. Elke cursus duurt bij ons zeven uur en om aan de gehele eis te voldoen zijn vijf cursussen nodig. Zeven uur van de totale 35 uur dient praktijkles te zijn en de overige 28 uur mogen bestaan uit praktijklessen en of theorielessen. Wij bieden twee praktijkcursussen aan en vier theoriecursussen en zodoende kunnen wij het gehele nascholingstraject verzorgen. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief op het gebied van rijopleidingen en zodoende is het uitgegroeid tot een compleet aanbod in rijlessen tot aan kwalitatief gecertificeerde beroepsopleidingen.

Verkeersschool Boomsluiter

Ons aanbod in nascholingscursussen bestaat uit twee praktijkcursussen en vier theoriecursussen. De code 95 vakbekwaamheid behalen is bij ons dan ook geen probleem en wij kunnen het gehele traject voor je verzorgen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs op locatie, wij helpen je graag verder met het nascholingstraject.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450