Taxipas

Als taxi chauffeur dien je in het bezit te zijn van een taxipas. Deze taxi pas wordt onderverdeeld in de chauffeurskaart beperkt en de chauffeurskaart volledig. Beide kaarten kunnen behaald worden bij het CBR tijdens het afleggen van het benodigde theorie- en praktijkexamen. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief met verkeersopleidingen en biedt ervaren rijinstructeurs aan om een goede voorbereidingen te treffen voor beide examens voor een betaalbare prijs.Taxipas 600 x 400

Professionele taxiopleiding

Met het chauffeurskaart beperkt ben je gecertificeerd om alleen contractueel groepsvervoer te doen, zoals ouderenvervoer, leerlingenvervoer of regiovervoer. Met de volledige chauffeurskaart mag je alle taxi werkzaamheden uitvoeren en mogen er ook financiële handelingen worden uitgevoerd in de taxiauto. Veel mensen kiezen voor de laatste optie, omdat het enige verschil tijdens het examen zit in een extra kwartier mondeling examen stratenkennis bij de volledige taxipas. Verder bestaan beide examens uit hetzelfde theorie- en praktijkexamen. Hierbij worden ook vragen gesteld over de ritprijs en de taximeter. Rijschool Boomsluiter biedt een professionele taxiopleiding aan voor een betaalbare pakketprijs. Binnen dit pakket ontvang je voorbereiding op het theorie examen en ontvang je praktijklessen die je helemaal klaar maken voor het praktijkexamen. Met dit pakket ontvang je theorieboeken, theorieles en uiteraard praktijklessen. Rijschool Boomsluiter beschikt over ervaren rijinstructeurs die in staat zijn om in een korte tijd een uitstekende basis te bieden voor het uiteindelijke praktijk examen, maar ook zeker het theorie examen.

Rijschool Boomsluiter

Bij Rijschool Boomsluiter ontvang je een kwalitatief lespakket onder begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Voor een voordelige prijs ben je volledig klaar voor het theorie- en praktijkexamen. Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail om de mogelijkheden te bespreken of voor vragen betreffende het behalen van de taxipas. Ook is het mogelijk om langs te komen, dat kan op onze trainingslocatie te Gouda om kennis te maken.

Direct inschrijven

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!