Taxipas

Als taxi chauffeur dien je in het bezit te zijn van een taxipas. Deze taxi pas wordt onderverdeeld in:

  • de chauffeurskaart beperkt
  • de chauffeurskaart volledig

Beide kaarten kunnen worden behaald bij het CBR tijdens het afleggen van het benodigde theorie- en praktijkexamen. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief met verkeersopleidingen. De rijschool biedt ervaren rijinstructeurs aan om een goede voorbereidingen te treffen voor beide examens. Daarnaast hanteert Rijschool Boomsluiter een betaalbare prijs.Taxipas 600 x 400

Professionele taxiopleiding

Met het chauffeurskaart beperkt ben je gecertificeerd om alleen contractueel groepsvervoer te doen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • ouderenvervoer
  • leerlingenvervoer
  • regiovervoer

 

Met de volledige chauffeurskaart mag je alle taxi werkzaamheden uitvoeren. Ook mogen er financiële handelingen worden uitgevoerd in de taxiauto. Veel mensen kiezen voor de laatste optie. Het enige verschil tijdens het examen zit in een extra kwartier mondeling examen. Bij de volledige taxipas wordt in dit extra kwartier de  stratenkennis behandeld. Verder bestaan beide examens uit hetzelfde theorie- en praktijkexamen. Hierbij worden ook vragen gesteld over de ritprijs en de taximeter.

Rijschool Boomsluiter biedt een professionele taxiopleiding aan voor een betaalbare pakketprijs. Binnen dit pakket ontvang je voorbereiding op het theorie examen en ontvang je praktijklessen die je helemaal klaar maken voor het praktijkexamen. Met dit pakket ontvang je theorieboeken, theorielessen en uiteraard praktijklessen. Rijschool Boomsluiter beschikt over ervaren rijinstructeurs die in staat zijn om in een korte tijd, een uitstekende basis te bieden voor het uiteindelijke praktijk examen. Onze rijschool stoomt jou zeker ook klaar voor het theorie examen.

Rijschool Boomsluiter

Bij Rijschool Boomsluiter ontvang je een kwalitatief lespakket onder begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Voor een voordelige prijs ben je volledig klaar voor het theorie- en praktijkexamen. Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor vragen betreffende het behalen van de taxipas. Het is ook mogelijk om langs te komen op onze trainingslocatie in Gouda. Wij maken graag kennis met je!

Direct inschrijven

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Deze geslaagden gingen je voor...

Bekijk alle geslaagden

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!