Bus rijbewijs

Om een bus te besturen is ten alle tijden een bus rijbewijs (rijbewijs D nodig). Hierbij maakt het niet uit of je nu beroepsmatig of particulier een bus wilt rijden. Rijschool Boomsluiter helpt graag bij het behalen van je D-rijbewijs. Rijschool Boomsluiter is als verkeersschool met name actief in de regio Gouda. Met meer dan 35 jaar ervaring in rijlessen voor verschillende soorten rijbewijzen, kunnen we je verzekeren van een uitstekende rijopleiding. Niet alleen voor het praktijkexamen van je bus rijbewijs kun je terecht bij Boomsluiter, ook met de theorie opleiding kunnen we je verder helpen! bus rijbewijs

Professionele rijlessen voor een bus rijbewijs

Rijschool Boomsluiter biedt een snelle en praktijkgerichte opleiding voor het behalen van je bus rijbewijs. Op die manier kan je snel de weg op om beroepsmatig of particulier een bus te besturen. Binnen de rijlessen werken we met betrouwbare bussen en ervaren rijinstructeurs. Deze instructeurs ontvangen regelmatig nascholing om op de hoogte te blijven van de meest recente wettelijke eisen die gesteld worden aan het behalen van het rijbewijs. De instructeurs zijn gewend om een flexibele en doeltreffende werkwijze aan te houden. Op die manier kunnen we de rijlessen plezierig laten verlopen en zorgen we ervoor dat er binnen een korte tijd resultaat geboekt wordt!

Wettelijke eisen van een Rijbewijs D

Wettelijk gezien is het behalen van een rijbewijs D verplicht als je een motorrijtuig wilt besturen dat beschikt over een capaciteit van meer dan acht personen. Voor het behalen van het D-rijbewijs geldt een minimum leeftijd van 21 jaar. Achter de bus met een aanhanger de weg op? Dan is een rijbewijs DE verplicht. Ook hier helpt Rijschool Boomsluiter je graag verder mee!

Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter is als rijschool gevestigd in Gouda. De meeste rijlessen vinden dan ook plaats in de omgeving van Gouda. Maar uiteraard zullen we binnen de rijlessen zoveel mogelijk verkeerssituaties opzoeken. Op die manier ben je na het behalen van je bus rijbewijs veilig de weg op te gaan met een bus. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen bij het behalen van je bus rijbewijs? Neem gerust contact op, of kom langs voor een kop koffie!

Andere beroepsopleidingen

Ben je niet op zoek naar rijlessen voor een bus, maar juist voor andere beroepsopleidingen? Dan helpt Rijschool Boomsluiter u ook graag verder met het halen van je rijbewijs in Gouda. We bieden mogelijkheden een taxipasbe rijbewijs en een vrachtwagen rijbewijs.

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!