Rijschool Oudewater

Wil je je rijbewijs halen en zoek je een professionele autorijschool in Oudewater? Dan helpen wij je graag verder. Rijschool Boomsluiter is sinds 1979 actief op de weg en biedt ondertussen een compleet pakket met betrekking tot verschillende rijopleidingen, beroepsopleidingen en theoriecursussen. Met meer dan 35 jaar ervaring op alles omtrent verkeersopleidingen is Rijschool Boomsluiter een van de toonaangevende rijscholen in de regio.

Volledige voorbereiding op je examen

Rijschool Boomsluiter biedt professionele en persoonlijke rijlessen in Oudewater en alle andere plaatsen rondom Gouda. Zo wordt je thuis opgehaald of op school of werk en wordt je vervolgens ook weer thuisgebracht. Je  hebt een vaste rijinstructeur en rijdt in een moderne lesauto. Samen met je instructeur bepaal je op welk tijdstip je het liefste lest en hoelang je lessen duren. Zo is het ook mogelijk om een snelcursus te volgen, waarbij je binnen een aantal dagen volledig wordt klaargestoomd op je praktijkexamen.

Ook helpen wij je graag bij het behalen van het theorie-examen. Volg je lessen bij ons, dan ontvang je gratis de mogelijkheid om bij ons op locatie lessen te volgen die je goed voorbereiden op het theorie-examen.

De kwaliteit van Rijschool Boomsluiter

Rijschool Boomsluiter geeft al jaren rijlessen in Oudewater en de omgeving. Een van onze ervaren rijinstructeurs zal je helpen bij het beheersen van het voertuig, het inschatten en zien van verkeerssituaties en andere verkeersdeelnemers en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. Zo ben je volledig klaar voor alle onderdelen van het rijexamen en ga je zelfverzekerd de weg op. Naast onze professionele aanpak kenmerkt Rijschool Boomsluiter zich door de persoonlijke en fijne aanpak.

De kwaliteit van onze autorijschool wordt ook bevestigd door onafhankelijke partijen. Zo heeft Boomsluiter de titel voor ‘beste rijinstructeur van het jaar 2016/2017’. Uit de 30 beste rijinstructeurs van Nederland ging Martin Boomsluiter met de 1e prijs naar huis.

Rijlessen in Oudewater

Benieuwd naar de mogelijkheden van Rijschool Boomsluiter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze en het behalen van je rijbewijs!

Direct inschrijven!

Wil je meer informatie over onze
opleidingen?

Heb je nog vragen over een
opleiding of wil je  meer
informatie ontvangen?
Informatie aanvragen

Meer weten? Bel ons op: 0182 527 450 of vraag ons om je terug te bellen!